Kuva: Fotolia

Nainen sai hurjalta näyttävän allergisen reaktion kalastusreissulta - katso kuvat

16.06.2016 11:45 - Senni Loikala

Valokuvat erään naisen poikkeuksellisen pahoista allergiaoireista leviävät netissä. Reaktion aiheuttaja oli myrkkymuratti.

Yhdysvaltalainen Emily Petrozza, 21, sai niin pahan allergisen reaktion silmiinsä, että kuvia hänen oireistaan on katsottu netissä jo kymmeniä tuhansia kertoja. Lisäksi monet ulkomaiset uutissivustot ovat kirjoittaneet hänen tapauksestaan.

Netissä leviävästä kuvasta näkee, että Emilyn silmät ovat muurautuneet umpeen allergisen reaktion takia. Toinen kuva on otettu myöhemmin ja siinä nainen on pystynyt jo pitämään silmiään auki, mutta silmänympärysiho on todella punertava.

Myrkkymuratti aiheutti allergian

Mashable-sivusto tavoitti Emilyn, joka kertoo allergisen reaktion johtuneen myrkkymuratista. Kyseessä on Pohjois- ja Keski-Amerikassa esiintyvä kasvi, joka aiheuttaa koskettaessa monille allergisia reaktioita.

Emily uskoo, että allerginen reaktio sai alkunsa kalastusreissulta paria päivää aiemmin, ennen kuin silmät muurautuivat umpeen.

- Se alkoi käsistäni ja uskon, että se levisi kasvoihini, kun otin piilolinssini pois. Eilen aamulla herätessäni en pystynyt avaamaan silmiäni, Emily kertoo.

- Silmäluomeni olivat vain todella painavat ja sattui, jos yritin pitää silmiäni auki.

Mashable-sivuston mukaan Emilyn tilanne on tällä hetkellä jo parempi, ja hän on toipumassa allergisesta reaktiosta hyvää vauhtia.

Lähde: Mashable

Lue myös: Sairauksista ja allergioista saa upeaa ihotaidetta - nopeuttavat avunsaantia

Lue myös: Myriam, 20, kuoli poikaystävänsä suudelmaan - "Hänellä ei ollut aikaa kertoa allergiastaan"

Lue myös: Huulipuna aiheutti järkyttävän allergisen reaktion - katso hurja kuva

Kilpailut

Uusimmat