Kuva: Fotolia

Horoskooppisi paljastaa suomalaiskaupungin, jonne kotiutuisit täydellisesti!

23.06.2016 16:36 - Senni Loikala

Kaksitoista horoskooppia, kaksitoista suomalaista kaupunkia. Katso, ennustaako oma merkkisi sinusta urbaania kaupunkilaista vai revontulia ihailevaa pikkukaupungin asukasta.

Tähtimerkit kertovat, missä kaupungissa todennäköisesti viihtyisit horoskooppimerkkisi perusteella. Ota avoin mieli, pilke silmäkulmaan ja lue alta, missä päin Suomea asuisit, jos horoskoopit saisivat päättää! 

Oinas (21.3. - 20.4.) Seinäjoki

Itsetietoinen oinas hankkii vuodesta toiseen kolmen päivän lipun Provinssiin, jossa hän vatkaa hiuksiaan musiikin tahtiin eturivissä. Oinas keksii mitä erilaisempia keinoja salakuljettaa alueelle taskumatin ja rauhoittelee ystäviään kylmän rauhallisesti. Festarialueella oinas iskee silmänsä toiseen juhlijaan ja tekee aloitteen, ja niin on tulinen romanssi pedattu. Oinas kutsuu seuralaisensa treffeille Duudsonit-aktiviteettipuistoon, jossa hänen kilpailuviettinsä leimahtaa.

Härkä (21.4. - 20.5.) Paimio

Turvallista elinympäristöä arvostava härkä viihtyy pikkukaupungissa, jossa kauppareissun aikana vastaan tulee tuttavia jokaiselle sormelle ja varpaalle. Härkä harrastaa geokätköilyä ja hänet voikin bongata nuohoamasta metsän laitaa seuraavan kätkön perässä. Sinkkuhärkä päätyy viikonloppuisin ystäviensä kanssa paikalliseen juottolaan pelaamaan biljardia, ja potentiaaliset kumppanit härkä kutsuu retkelle vanhaan mäkihyppytorniin.

Kaksoset (21.5. - 21.6.) Helsinki

Utelias ja energinen kaksonen valloittaa Helsingin kadut joko skeittilaudalla, rullaluistimilla tai pyörällä viilettäen. Värikäs bandino-huivi tai vinossa oleva lippis päässään kaksonen hankkii syvän rusketuksen milloin Kaivopuistossa, Ruttopuistossa, Hesperianpuistossa ja milloin missäkin viheralueella kavereiden kanssa viettämiensä viinipiknikkien ansiosta. Kesän loppuun mennessä kaksosen menopeli on varastettu, mutta hän ostaa toisen edullisesti tilalle nettihuutokaupasta tai katukirpputorilta.

Rapu (22.6. - 22.7.) Naantali

Rauhaa ja pysyvyyttä arvostavan ravun sielu lepää merellisessä Naantalissa. Ravun kesän yksi kohokohdista on, kun hän saa kääriä eväsleivät reppuun ja mennä Muumimaailmaan omien tai tuttavansa lasten kanssa. Turvallista elämänpiiriä vaaliva rapu nauttii päiväkävelyistä piskuisen ja värikkään Naantalin tunnelmallisilla kaduilla. Sadepäivänä rapu lukee novellikokoelmia puutalossaan pisaroiden ropistessa ikkunaan.

Leijona (23.7. - 22.8.) Espoo

Iloinen ja lahjakas leijona muuttaa Espooseen unelmatyön perässä. Leijona kävelee joka aamu töihin todennäköisesti moderniin lasirakennukseen rinta rottingilla ja puhuu samalla työasioita uutuuttaan kiiltävään älypuhelimeen. Vapaa-ajallaan leijona nauttii vehreistä luontoreiteistä, ja jos leijona oikein riehaantuu, saattaa hän mennä ystäviensä kanssa grillaamaan luonnon helmaan viikonloppuisin. Humaltuessaan leijona on kuitenkin helppo houkutella hyppäämään Helsingin bussiin, ja hän saattaakin voittaa illan päätteeksi taskut täyteen kahisevaa Casinolta.

Neitsyt (23.8. - 22.9.) Jyväskylä

Huolehtiva ja tarkka neitsyt ei voisi elää paikassa, josta ei löydy kesäyliopistoa. Vaikka Jyväskylä kylpisi helteessä, löytää neitsyen viittaamasta luokan etupenkiltä kielikurssilla. Yksi kurssi ei riitä, sillä neitsyt on myös kurssilla, jossa analysoidaan muinaisten kalliomaalausten piiloviestejä. Iltapäivällä neitsyt täyttää huolellisesti valikoiduilla ja terveellisillä herkuilla piknikkorinsa ja lähtee Kirkkopuistoon vaihtamaan kuulumisia kavereidensa kanssa.  

Vaaka (23.9. - 22.10.) Lappeenranta

Verkostoituva vaaka käy maanantaina valokuvaamassa eläinsuojelijoiden kanssa saimaannorppia, tiistaina hän katsoo klassikkolänkkärin elokuvaklubin kesken, keskiviikkona hän nauttii kupin espressoa Lappeenrannan Linnoituksessa ja lempimyyjä tuo ilmaisen pullan pöytään ja torstaina vaaka käy työtovereidensa kanssa Myllysaaren rantasaunassa. Perjantai-iltana kaikki vaa’an viikon aikana tapaamat ystävät, jotka eivät tunne toisiaan, kokoontuvat hänen luokseen rauhallisiin illanistujaisiin.

Skorpioni (23.10. - 22.11.) Tampere

Syvälliset skorpionit raapustavat kalenterinsa täyteen tapahtumia, joita he ovat bonganneet Tampereelta. Filmifestivaaleilla skorpionia kiinnostaa eroottinen taide-elokuva ja hän on myös tuttu näky intiimeillä klubikeikoilla ja ihmisyyttä käsittelevien paneelikeskusteluiden yleisöissä. Skorpioni rakastuu korviaan myöten tamperelaiseen katutanssijaan, ja  ajautuu intohimoiseen romanssiin tämän kanssa. 

Jousimies (23.11. - 21.12.) Tammisaari

Kunnianhimoinen jousimies on toteuttanut unelmansa puutalokodista Tammisaaressa. Sisällä kodissa vallitsee harmonia, eikä lipastojen päällä juuri ole pölyä. Jousimies tekee uskomattomia huonekalu- ja sisustustarvikelöytöjä nettikaupoista ja hakee löytämänsä aarteet oman peräkärrynsä kanssa lähialueilta. Rannassa jousimiehellä on oma paatti, jolla seilaten hän viettää viikonloppuja ystäviensä kanssa.  

Kauris (22.12. - 19.1) Hämeenlinna

Työssään tunnolliset ja tehokkaat kauriit viihtyvät hyvin rauhallisten hämäläisten keskellä. Hämeenlinna on myös sijaintinsa puolesta kuin tehty tehokkuutta arvostavalle sarvipäälle, sillä sieltä on lyhyt matka niin Helsinkiin kuin Tampereelle ja Helsinki-Vantaan lentoasemallekin ajaa moottoritietä pitkin hetkessä. Rauhallinen kauris arvostaa myös Hämeenlinnan tarjoamia nähtävyyksiä, sillä Hämeen linna hivelee hänen esteettistä silmäänsä. Ihmisvilinän sijaan rauhallisuutta arvostava kauris löytää toivomaansa rauhaa Hämeenlinnan vierestä Evon retkeilyalueelta tai Aulangolta.

Vesimies (20.1. - 19.2.) Sodankylä

Suurten ajatusten vesimies käy huuhtomassa kultaa Tankavaarassa ja ripottelee säteilevät hippuset kotiinsa mystisten väristen huivien päälle. Vesimies kokee yhteyttä universumiin katsellessaan taivaalla tanssivia revontulia. Talvella vesimiehen voi bongata vaeltamasta lumikengillä, ja kesällä hän puolestaan etenee kajakkinsa kanssa metsän reunaa kulkevaa jokea pitkin.

Kalat (20.2. - 20.3.) Savonlinna

Savonlinna on kuin luotu herkän ja luontosuhdetta vaalivan kalan kotipaikaksi. Kala sujauttaa muistivihkonsa ja sulkakynänsä retkireppuunsa ja lähtee seikkailemaan sinne, minne nenä näyttää. Hän saattaa löytää itsensä vastarannalta piirtämästä Olavinlinnan ääriviivoja ja harkitsee kuvan teetättämistä selkäänsä tatuoinniksi. Kun kalat rakastuu, hän vuokraa kajakin ja lähtee romanttiselle vesiretkelle kohti auringonlaskua.

Lue myös: Oinas on peloton, leijona vaativa - horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen äiti olet

Lue myös: Tulinen rakastaja vai kiltti alistuja? Horoskooppisi paljastaa, mihin miehet sinussa rakastuvat

Kilpailut

Uusimmat