Kuva: Fotolia

Ankkuri, sydän tai mandala - katso millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppimerkkisi mukaan

12.07.2016 08:45 - Reija Saarinen

Tatuoinnilla voi kertoa paljon itsestään. Siksi siihen voi hakea inspiraatioita vaikka horoskooppimerkin luonnehdinnasta.

Horoskooppimerkki kertoo paljon. Se voi paljastaa yleisiä luonteenpiirteitä ja vaikkapa sen, millainen kumppani ihminen on.

Sen lisäksi se voi kertoa omalla tavallaan sen, millainen tatuointi ihmiselle sopii. Katso alta millainen kuva sinun ihoasi sopisi koristamaan horoskooppimerkin luonnehdinnan mukaan.

Oinas

Sinun voimakkaaseen ja energiseen persoonaasi istuvat hyvin erilaiset nuolet. Niillä kun on vahva lentosuunta, aivan kuten sinullakin. Olet hyvin kilpailuhenkinen, joten myös ampiainen voisi olla hyvä valinta.

Härkä

Rakastat hyvää elämää, joten lomailuun liittyvät tatuoinnit voivat olla sinun juttusi. Esimerkiksi palmu edustaa iloa ja nautintoa ja on siksi oiva valinta. Olet todella romanttinen ja pidät suuressa arvossa niskan aluetta. Siksi sinne sopii tatuointi (kuten sydän), joka kuvaa suuria tunteita.

Kaksoset

Olet aina valmis paikan vaihtoon ja uusiin seikkailuihin, siksi sinulle sopii lintutatuointi. Linnut, siivet ja höyhenet edustavat keveyttä ja omaa ajatusmaailmaasi.

Rapu

Olet todellinen kotihiiri, joka rakastaa perhettään ja erilaisia perinteitä. Olet myös todellinen rauhan ystävä. Sinulle hyviä tatuointeja ovat ankkurit ja sydämet.

Leijona

Olet luonnollinen pomo, joka nauttii valokeilassa paistattelemisesta. Määrätietoisuuttasi kuvaavat hyvin esimerkiksi kruunu- ja leijonatatuoinnit.

Neitsyt

Neitsyelle sopii tatuointi, joka on täynnä yksityiskohtia. Hän kun itsekin rakastaa järjestystä. Myös erilaiset geometriset kuvat ovat kuin luotuja sinulle.

Vaaka

Vaaka rakastaa parhaan ystävänsä seuraa. Siksi sinulle hyvä vaihtoehto on kaveritatuointi, jonka otat sen rakkaimman ystäväsi kanssa.

Skorpioni

Sinua ohjaa elämässä runsas määrä intohimoa. Ruusu onkin hyvä valinta kuvaamaan tätä kaikke intohimoa sinussa. Sinulle ei myöskään tuota hankaluuksia ottaa tummanpuhuvaa kuvaa, kuten pääkalloa.

Jousimies

Jousimiehelle sopii tatuointi, joka kuvastaa jatkuvaa matkustusintoa. Esimerkiksi kartat, maisemat tai erilaiset koordinaatit ovat loistava valinta.

Kauris

Oet ihminen, joka on valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen. Siksi sinulle sopivat tatuoinnit, jotka muistuttavat sinua elämäsi tavoitteista. Siksi erilaiset tekstitatuoinnit ovat hyviä valintoja sinulle.

Vesimies

Vesimies haluaa tehdä maailmasta paremman paikan. Siksi sinulle sopiva tatuointi olisi esimerkiksi mandala, joka edustaa maailmankaikkeutta.

Kalat

Kalat on lempeä merkki, joka rakastaa haaveilua. Siksi oivia valintoja ovat tatuoinnit, joissa nähdään yksisarvisia ja perhosia.

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat