Kuva: Fotolia

Juuston rakastajat huomio: Seksielämäsi on todennäköisesti loistava

19.07.2016 19:45 - Tiina Svensk

Juuston ja seksielämän välistä yhteyttä tulee pohdittua harvakseltaan.

Oletko koskaan miettinyt ruokailutottumuksiesi ja seksin välistä suhdetta? Jos vastasit kieltävästi, ei se mitään. Your Tangon mukaan tällainen kysymys on nimittäin ehtinyt juolahtaa jo jonkun toisen mieleen: yhdysvaltalainen deittailusivusto Skout halusi nimittäin selvittää seksielämän laadun ja juustosta pitämisen välistä suhdetta.

Kyselyyn osallistui kaikkiaan 4600 henkilöä, jotka määrittelivät ensin suhteensa grillattuun juustoon. Tuloksista selvisi, että juustonrakastajista 73 prosenttia harrasti seksiä ainakin kerran kuussa. Juustonrakastajista jopa 32 prosenttia harrasti seksiä ainakin kuusi kertaa kuussa. Sen sijaan henkilöt, jotka eivät juustosta syttyneet harrastivat seksiä harvemmin: 63 prosenttia henkilöistä harrasti petipuuhia ainakin kerran kuussa, ja vain 27 prosenttia heistä harrasti seksiä yli kuusi kertaa kuussa.

Juustofanien voittokulku ei pääty kyselyn mukaan seksielämään: jopa 81 prosenttia tästä joukosta on nimittäin lahjoittanut hyväntekeväisyyteen joko ruokaa, rahaa tai antamalla aikaa ihmisille, jotka sitä tarvitsevat. He olivat siis myös avokätisempiä kuin henkilöt, jotka eivät grillatulle juustolle syttyneet.

Lue myös: Onko teillä terve seksielämä? Tee kymmenen kohdan nopea testi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat