Valokuvaajan alusvaatekuvat pysäyttävät: Katso rohkea, rehellinen ja aito lopputulos

15.08.2016 09:15 - Tiina Svensk

Amy Herrmann on vuoden ajan kuvannut naisia, koska hän haluaa todistaa, että kaikki ovat kauniita.

Naiset poseeraavat kameralle alusvaatteisillaan. Usein itsevarman hymyn lisäksi kuvassa näkyy arpia, kainalokarvoja, tatuointeja, lihaksia - mitä kukin mukanaan kantaa. Kyseessä on australialaisvalokuvaaja Amy Herrmannin, 26, valokuvaprojekti, jota hän on tehnyt nyt vuoden verran.

Vuosi sitten Herrmann otti tehtäväkseen kuvata kaikenlaisia naisia huolimatta heidän ihonväristä, vaatekoosta, iästä tai taustoista. Projektillaan Herrmann halusi todistaa että aivan jokainen on kaunis, sellaisenaan. Projektin tunnuslause kuuluukin "Underneath we are women" - "Pinnan alla me olemme naisia."

Cosmopolitanin artikkelin mukaan Herrmann halusi kuvata 100 naista, ja koostaa kuvistaan kirjan. Hän ei ajatellut, että kuvauksilla olisi ollut niin iso vaikutus henkilöihin, joita hän kuvasi. 

- Joka päivä, kun teemme kuvauksia, naiset kävelevät paikalle erittäin hermostuneina. He lähtevät aina täysin erilaisen asenteen kanssa, Herrmann kertoo projektistaan.

Seuraavaksi valokuvaajalla on edessään kirjan koostaminen kaikista kuvaamistaan naisista. Sitä ennen hänen töitään pääsee katsomaan Instagramista.

Alta voit katsoa osan valokuvaajan kokoelmasta. Lisää kuvia näet hänen Instagram-tililtään.

Lue myös: Vaikuttaako kehonkuva seksielämääsi? Lue, kuinka ajatuksesi ovat osa parisuhdettanne

Lue myös: Tuore tutkimus vahvistaa: "Negatiivinen kehonkuva aiheuttaa ylipainoa"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat