Kuva: AOP

Donald Trump Hillary Clintonin takamuksesta: "Ei tehnyt vaikutusta"

15.10.2016 14:15 - Iiro Myllymäki

Trump viittasi kommentillaan viime viikonlopun vaaliväittelyyn, jonka aikana Trump "väijyi" Clintonia takaapäin.

Hillary Clintonin ja Donald Trumpin välinen presidentinvaalitaistelu alkaa vedellä viimeisiään. Ehdokkainen toinen vaaliväittely käytiin viime sunnuntaina, ja kyseisessä väittelyssä ehdokkaat esiintyivät seisten. Clinton väittää Trumpin ”väijyneen” häntä hänen takanaan useaan otteeseen ja myöntää kokeneensa tilanteen oudoksi.

Nyt Trump on viitannut vaaliväittelyyn puhuessaan omassa vaalitilaisuudessaan ja myöntänyt tarkkailleensa Clintonia takaapäin.

- Hän käveli eteeni. Ja kun hän käveli eteeni, uskokaa, en ollut vaikuttunut, Trump sanoi.

Voit katsoa Trumpin kommentoinnin alla olevalta videolta, jossa kuullaan yleisön huvittunut reaktio kommenttiin.

Kohautti puheilla naisten kourimisesta

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen naisiin kohdistuva kyseenalainen kommentti, jonka Trump on suustaan päästänyt. Miehen väheksyvän suhtautumisen naisiin ei uskota rajoittuvan pelkkiin puheisiin. Lukuisat naiset ovat viime aikoina tulleet julkisuuteen kertomaan, miten Trump on ahdistellut heitä fyysisesti.

Ahdistelusyytökset saivat pontta julkisuuteen vuodetusta vuonna 2005 kuvatusta videosta, jossa Trump rehentelee naisten kourimisella kysymättä lupaa. Trump on puolustautunut kuittaamalla lausunnot ”pukuhuonepuheena”. Clinton, kuten moni muukin, järkyttyi videosta.

- Trump on sanonut, että tämä video ei kuvasta sitä, mitä hän on. Mielestäni on selvää kenelle tahansa videon nähneelle, että se edustaa täysin sitä, mitä hän on. Olemme nähneet sen läpi hänen kampanjansa, Clinton on sanonut.

Lue myös: Trumpin ja Clintonin koomisesta "vaaliväittelyvideosta" älytön hitti - jo 46 miljoonaa katsojaa

Lähteet: Elite Daily, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat