Kuva: Fotolia

Naisen rehellinen avautuminen raskaudesta naurattaa: "Muutuin täydelliseksi psykopaatiksi"

15.11.2016 15:45 - Senja Rapila

Rohkeassa kirjoituksessa Jess puhuu raskausajan peräpukamista, jatkuvasta kutinasta, ja siitä, että raskausaikana karvojen ajelu unohdetaan kokonaan.

"Tiedän, että siellä on ihmisiä, jotka kamppailevat raskaaksi tulemisen kanssa tai sellaisia, jotka kärsivät lapsettomuudesta. Toivon, että tiedätte, että tämän kirjoituksen ei ole tarkoitus loukata ketään", Jess Bovey aloittelee kirjoitustaan, jossa hän tulee avaamaan kaikki raskausajan todelliset "huonot" puolet.

Vaikka kahden lapsen äiti ymmärtää, että raskaus on siunaus, hän halusi avata ajatuksiaan todellisesta raskaudesta. Boveyn mielestä raskausaikaa kaunistellaan niin paljon sosiaalisessa mediassa ja puheessa ylipäätänsä, että jonkun oli aika puhua siitä totuudenmukaisesti. 

"Jos sinulla oli täydellinen raskausaika ja nautit joka hetkestä, olen kateellinen sinulle. Minä muutuin täydelliseksi psykopaatiksi. Olin yhtenä hetkenä kävelevä täystuho, seuraavaksi olin täysin epälooginen ja sen jälkeen se muuttui sekunneissa raivoksi. Hormonit, helvetin hormonit!"

Ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana Bovey kertoo olleensa jatkuvasti väsynyt.

"Puuskutan ja puuskutan, vaikka olen kävellyt vain kuusi porrasta ylöspäin. Minua pyörryttää jatkuvasti ja minun tuleekin välillä pysähtyä hetkeksi ja istua. Pahin närästykseni oli raskauden lopussa, eikä se päättynyt, ennen kun Baxter syntyi. Mikään ei auttanut ja jossain vaiheessa se oli nin paha, että halusin oksentaa. Rintani tuntuivat siltä, että niihin oli laitettu betonia. Enkä edes aloita kertomaan siitä sietämättömästä selkäkivusta."

"En näe vaginaani"

Bovey listasi kirjoituksessaan myös asioita, joita jokainen odottava äiti todennäköisesti kokee raskausaikana. Niihin kuuluivat ajelemattomat ihokarvat, peräpukamat, haisevat jalat ja erikoiset himot.

"En näe vaginaani enää. Tosiasiassa en näe mitään tuolla alapuolella, enkä ole varma siitä, haluaisinko edes nähdä."

"Saatat saada peräpukamia. Onneksi minä en niitä saanut."

Toista lastaan odottava nainen laittaa myös kuitin raskausajan hehkulle, mitä raskaana olevien naisten kasvoilla aina ihastellaan.

"Hehku? Mikä hehku? Joo, se on yhdistelmä hikeä ja uutta, rasvoittunutta ihoani", Bovey kuittaa tekstissään.

Voit tutustua koko blogikirjoitukseen täällä.

Lähde: Independent

Lue myös: Koripallokatsomossa tanssivasta äidistä tuli nettihitti - katso hyvänmielen pätkä

Lue myös: "Noin minä en ainakaan tee, kun minulla on lapsia" - vanhemmat kertovat hauskimmat takinkääntönsä

Lue myös: "Tilanteet, joissa tunnen olevani huono vanhempi" - koskettavat kommentit koottiin yhteen

Lue myös: Milloin vanhemmuudesta tuli rakettitiedettä? Oivaltava teksti villitsee nettikansaa

Kilpailut

Uusimmat