"Yli 130-kiloiset eivät saisi pitää joogahousuja!" - naisen saama viesti raivostuttaa netissä

11.12.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Ilkeämielisen kirjeen saanut nainen on saanut paljon tukea netissä.

Internetissä on lähtenyt leviämään Kelley Markland -nimisen yhdysvaltalaisnaisen Facebook-päivitys hänen saamastaan pilkkaviestistä tuntemattomalta ihmiseltä. Nainen kirjoittaa tulleensa kotiin tyttärensä syntymäpäivälounaalta ja löytäneensä hänelle omistetun kirjeen. Kirjeen sisältä löytyi paperilappu, jossa luki:

”Yli 130-kiloiset naiset eivät saisi pitää joogahousuja!”

Tämän lisäksi kirje piti sisällään ilkeämielisen kuvaparin, jossa yllä nähdään kuva isokokoisesta naisesta legginseissä ja alla on teksti ”housusi sanovat jooga mutta pyllysi sanoo McDonald’s”. Rehellisessä Facebook-päivityksessään Markland kertoo olevansa erityisen herkkä ihminen, joka ei voi sietää ihmisten julmuutta toisiaan kohtaan.

”Hauskojen legginsieni käyttäminen antoi minulle pikkuisen itsevarmuutta siitä, etten näytä nuhjuiselta kaiken aikaa. Olen pahoillani, jos se ei miellytä joitakin, mutta en pukeudu teitä muita varten. Kaikki tämä viha maailmassa, ja sinun piti ottaa minut kohteeksi? Kiitos, että sait minut tuntemaan itseni täydeksi paskaksi”, Markland kirjoittaa.

"Kuka tekee tällaista?"

Nainen on saanut paljon tukea Facebook-päivityksensä kommenteissa. Kirjeen lähettäjälle ei kommenteissa ymmärrystä heru.

”Oikeasti, kuka tekee tällaista? Olet kaunis ja saat pukeutua ihan niin kuin itse haluat. Tämä on häirintää”, kirjoittaa Tiffany Ann Schumaker.

”Kuka tahansa tämän onkaan kirjoittanut, hän on todella ruma sisäisesti. Oikeasti, hanki oma elämä ja elä sitä. Senkin luuseri. Ehkä hänen pitäisi itse kokeilla legginsejä, hän voisi vaikka tykästyä niihin”, kommentoi Susan Carlson.

Markland liikuttui saamastaan tuesta ja julkaisi videon, jossa hän kiitti kirjeen lähettäjää.

”Kuka tahansa tämän kirjeen kirjoittikin, kiitos, koska panit alulle jotain suurta. Tämän ansiosta olen löytänyt itsestäni voimaa, jota en tiennyt minulla olevan”, Markland sanoi.

Lue myös: Tahattoman härskit legginsit naurattavat netissä - huomaatko, miksi?

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat