Kuva: Fotolia

Naisen harvinainen sairaus aiheuttaa selittämättömiä mustelmia kasvoihin - miehen luullaan hakkaavan

05.01.2017 14:15 - Rea Tallgren

26-vuotiaan Adele Udenin elämän on pistänyt uuteen uskoon vakava sairaus, jolle lääkärit eivät ole löytäneet minkäänlaista selitystä.

Nottinghamissa, Englannissa, asuva Adele Uden, 26, alkoi kärsiä oudosta vaivasta vuonna 2010, kun hän synnytti poikansa Zakin keisarinleikkauksen avulla. Pian Udean alkoi huomata, että hänen kasvoihinsa ilmestyi selittämättömiä mustelmia. 

Tila on pahentunut viimeisen 1,5 vuoden aikana. Mustelmia voi ilmestyä uusia, vaikka mitään ei tapahtuisi ja ne myös saattavat vaihtaa kasvoissa paikkaa. Udenin mukaan mustelmat näyttävät pahalta, mutta ne eivät ole kipeitä koskea. 

26-vuotias Uden kertoo, että sairaudella on myös psyykkinen varjopuoli; ihmiset ovat nimittäin alkaneet huhuta Udenin miesystävän pahoinpitelevän häntä. 

- Jos he tuntisivat Chrisin, he tietäisivät, ettei hän satuttaisi kärpästäkään, 

Lisäksi mustelmaiset kasvot ovat aiheuttaneet sen, että tuntemattomat kuiskuttelevat Udenin selän takana esimerkiksi hänen ollessaan kaupassa. Udenin perään on myös huudeltu. 

- Teinit huutelevat minun olevan smurffi, yhden lapsen äiti kertoo surullisena. 

Lääkärit eivät ole löytäneet vaivaan minkäänlaista selitystä.

Viimeisen vuoden aikana Uden on alkanut myös kärsiä päivittäisestä verenvuodosta. Tilansa takia Uden on jouduttu elvyttämään kuusi kertaa runsaan verenvuodon aiheuttaman tajuttomuuden takia ja hänelle on myös tehty useita verensiirtoja. 

- Lääkärit ovat sanoneet, että mikäli tilaani ei löydy parannusta, en tule elämään niin pitkään kuin muuten olisin elänyt. Nyt yritänkin keskittyä elämäni laatuun, en ajatella sen pituutta, urhea Uden selittää. 

Katso kuvia Udenista tästä

Lue myös: Miesflunssa on todellinen! "Virukset haluavat tappaa miehet, eivät naisia"

Lue myös: Harvinaisesta sairaudesta kärsivä vauva on kuin 80-vuotias - "Hyväksymme hänet juuri tällaisena"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat