Saturday Night Live -käsikirjoittajan raju twiitti Trumpin 10-vuotiaasta pojasta nosti somemyrskyn

22.01.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Katie Rich kirjoitti, että "Barronista tulee tämän maan ensimmäinen kotikouluampuja".

Yhdysvalloissa esitettävä legendaarinen Saturday Night Live -sketsiohjelma on viime aikoina noussut otsikoihin presidentti Donald Trumpia pilkkaavilla sketseillään. Yksi NBC-kanavalla esitettävän ohjelman käsikirjoittajista, Katie Rich, vitsaili omalla Twitter-tilillään Trumpin 10-vuotiaasta Barron-pojasta, ja monien mielestä twiitti ylitti rajusti hyvän maun rajan.

”Barronista tulee tämän maan ensimmäinen kotikouluampuja”, Rich kirjoitti Trumpin virkaanastujaispäivänä Twitterissä. Elite Daily kirjoittaa, että Rich poisti twiittinsä kolmen tunnin jälkeen siitä nousseen kritiikin johdosta. Nyt Rich näyttää poistuneen Twitteristä ja Facebookista täysin.

Kuvakaappauksen poistetusta twiitistä voit katsoa alta:

Potkuja vaaditaan

Monet ovat Twitterissä vaatineet Richille potkuja Saturday Night Liven käsikirjoittajan pestistä. Change.org-sivustolle on myös tehty adressi, jolla vaaditaan naiselle potkuja. Adressiin on tullut noin 17 000 allekirjoitusta tämän jutun kirjoitushetkellä.

”Se, että aikuiset kiusaavat lapsia netissä (mukaan lukien ja erityisesti Valkoisessa talossa asuvia lapsia), on käytöstä, jota ei tule hyväksyä missään tilanteessa. Jos rouva Rich ei saa potkuja, joudu maksamaan sakkoja JA julkaise anteeksipyyntöä presidenttiperheelle välittömästi, NBC pitää kieltää Valkoisen talon pressitilaisuuksista ja uuden hallintomme tulee karttaa kyseistä kanavaa ja SNL-ohjelma pitää boikotoida unohduksiin”, lukee adressin kuvaustekstissä.

Elite Daily huomauttaa, että Barron Trump ei käy kotikoulua. Hän käy Columbia Grammar and Preparatory School -yksityiskoulua New Yorkissa.

Lue myös: Tv-kanava näytti vääriä tekstityksiä Trumpin virkaanastujaisissa - "Kukaan ei halua sinua tänne"

Lähteet: Elite Daily, Inquisitr

Kilpailut

Uusimmat