Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmän vuosiäänestyksen toinen kierros alkaa!

23.01.2017 10:00 - Anna Hopi

Äänestyksen voittajat palkitaan 17. helmikuuta Iskelmä Gaalassa Tampere-talossa.

Iskelmämusiikin fanina sinua koskettanevat Juha Tapion herkät kappaleet, Suvi Teräsniskan tulkinta, Finnhittien vuosikymmenten superhitit ja esimerkiksi Paula Koivuniemen upea ääni. Iskelmän legendaarisessa vuosiänestyksessä fanilla on mahdollisuus vaikuttaa ja äänestää seitsemässä eri kategoriassa suosikkiartistejaan, levyjä ja kappaleita.

Vuosiäänestyksen parhaat palkitaan helmikuussa järjestettävässä Iskelmä Gaalassa, jossa artistit antavat parastaan Tampere-talon konsertissa. Lue lisää täältä.

Iskelmän vuosiäänestyksen ensimmäinen kierros on nyt käyty, ja siinä oli mukana 15 000 äänestäjää. Eri kategorioissa äänestäjiä kiinnostivat tähän mennessä eniten Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Suvi Teräsniska. Peli ei kuitenkaan ole vielä pelattu, vaan asetelma voi kääntyä päälaelleen

Iskelmän vuosiäänestyksen ensimmäisellä kierroksella oli mukana 15 000 äänestäjää. Vaikuttaminen on edelleen mahdollista, kun äänestyksen toinen kierros alkaa tänään klo 10. Toisella kierroksella ovat mukana parhaimmistoon karsitut artistit, eli ne, jotka keräsivät eniten ääniä ensimmäisellä kierroksella.

Voit äänestää täältä suosikkikappaleesi ja artistisi Iskelmän vuosiäänestyksen voittoon. Vuoden iskelmä -kappaleeksi on kahdeksan biisiä ehdolla, ja muissa kategorioissa voit äänestää 4-5 ehdokkaasta esimerkiksi Vuoden mies- ja naisartistia.

Äänestysaika jatkuu tammikuun loppuun.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Iskelmän vuosiäänestyksen ensimmäinen kierros on käynnissä vielä sunnuntaihin asti!

Kilpailut

Uusimmat