Kuva: Fotolia

Onnettomuudessa menehtyneen tytön äiti teki koskettavan löydön: "Avaa kun kaipaat minua"

08.02.2017 23:00 - Reija Saarinen

Kuva koskettavasti kirjeestä on levinnyt jo ympäri maailman.

Macy´s Jouney -Facebook-sivulla on jaettu kuva, joka saa kenet tahansa kyyneliin. Otoksessa nähdään kirje, jonka 16-vuotiaan tyttärensä auto-onnettomuudessa menettänyt äiti löysi vain hetki kohtalokkaan onnettomuuden jälkeen.

Oikeastaan kirjeitä oli kaiken kaikkiaan 25. Ne oli tarkoitettu äidille syntymäpäivälahjaksi ja luettavaksi sitten, kun tytär olisi jo asunut muualla kuin kotona. Kauneinta tarinassa on se, että äiti löysi ne sillä hetkellä, kun hän todella kaipasi niitä eniten.

Kuvatekstin mukaan kirjeiden avaaminen oli äidille uskomattoman raskasta. Hän kertoo kaipaavansa tytärtään joka päivä. Siitä huolimatta tyttären jättämä muisto on hänelle kaikki kaikessa.

Suomensimme yhden äidin löytämistä kirjeistä vapaasti alle:

Hei äiti. Olen pahoillani siitä, että kaipaat minua. Toivon, että sinulla on kaikki hyvin, missä sitten ikinä oletkaan. Minäkin varmasti kaipaan sinua. Rehellisesti sanottuna en nauti siitä lainkaan, kun joudun olemaan poissa kotoa liian pitkään. Todella helposti minuun iskee nimittäin suuri koti-ikävä. Kun olin pieni ja elin isän kanssa, odotin vain sitä, että saan olla sinun kanssasi. Uskon, että osasyynä toiveeseeni oli siinä, että luonasi oli aina hyvää ruokaa, mutta suurin syy oli se, että kaipasin sinua niin kovasti. Äiti, tulen rakastamaan sinua aina. Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt." kirjeessä todetaan.

Koskettava kirje on lähtenyt Facebookissa elämään täysin omaa elämäänsä. Siitä on uutisoitu ympäri maailman, muun muassa Australiassa, Thaimaassa ja Hollannissa.

- Kirjeistä jokainen on auttanut minua uskomattomalla tavalla. Tuntuu siltä, kuin hän olisi tiennyt, vaikka ei tiennytkään. Minulla on sellainen tunne, että hän on edelleen kanssani, äiti kertoo, CBS-kanavan haastattelussa.

Kuvan kirjeestä näet alta.

Lue myös: Syöpään itse sairastuneen syöpähoitajan avoin kirje potilailleen leviää: "Olen pahoillani"

Lähde: CBS

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat