Kuva: YouTube

Conan O'Brien keräsi Meksikossa rahaa Donald Trumpin muuria varten - reaktiot naurattavat

27.02.2017 18:45 - Senja Rapila

Amerikan presidentti on puhunut kovaäänisesti siitä, että haluaisi muurin Amerikan ja Meksikon välille, jotta laiton maahanmuutto saataisiin estettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Amerikan nykyinen presidentti Donald Trump on kuuluttanut vaaleista asti kovaan ääneen sen puolesta, että Amerikan ja Meksikon välille tulisi rakentaa muuri. Muuri tulisi olemaan noin 3100 metriä pitkä ja kattaisi koko Amerikan etelärajan.

Trump allekirjoitti asetuksen muurin rakentamiseksi vieraillessaan kotimaansa turvallisuusministeriössä tammikuun lopussa.

Amerikkalainen suosikkijuontaja Conan O'Brien on nyt vieraillut hiljattain Meksikossa oman keskusteluohjelmansa tiimoilta. Juontaja nimittäin kävi keräämässä lahjoituksia meksikolaisilta presidentin uutta hanketta varten.

- Presidentti Trump haluaisi rakentaa muurin, ja hän haluaisi että Meksiko maksaisi sen. Haluaisitko sinä tehdä lahjoituksen? O'Brien kysyy videolla ja esittelee pienen muurin muotoisen lahjoituslaatikon, jossa lukee espanjalaisittain "muuria varten".

- Haluan laittaa sinne rakkautta, eräs nainen vastaa videolla.

- Ei, ei se kelpaa. Tarvitsen käteistä! O'Brien kommentoi.

Videolla nähdään ja kuullaan, millaisia terveisiä meksikolaiset haluavat lähettää Amerikan uudelle presidentille. Vaikka monet haluavatkin lähettää vain rakkautta ja ymmärrystä, eräs meksikolainen mies puolestaan halusi laittaa keskisormensa laatikkoon terveiseksi hallitsevalle presidentille.

- Trump sanoi, että te maksaisitte tämän muurin! O'Brien tivasi eräältä mieheltä, joka pudisteli päätään lahjoitusoperaation takia.

- Voin sen sijaan laittaa tämän, mies kommentoi ja laittoi keskisormensa laatikkoon.

Voit katsoa hilpeän videon kokonaisuudessaan alapuolelta.

Lue myös: Aleksi Valavuorella salainen työ - Onko Donald Trump mukana kuvioissa?

Lue lisää aiheesta donald-trump

Donald Trump pöyristyi Joe Bidenin istumapaikasta kuningatar Elisabetin hautajaisissa Suomalaistoimittaja pukeutuu luotiliiveihin Bidenin virkaanastujaisissa: "Tämä on jatkuvaa kaaosta" Somessa vertaillaan Sauli Niinistön ja Donald Trumpin "joulukuusia": 'Kuvastaa Suomen metsänhoitoa' Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat