Isoveli lohduttaa kuolemansairasta veljeään - kuva, joka saa kyyneleet silmiin

10.03.2017 17:45 - Reija Saarinen

Rakkaus, tuo maailman suurin ja tärkein asia.

Sisarusrakkaus voi olla jotain uskomattoman suurta. Siitä hyvänä esimerkkinä on kuva, joka kiertää parhaillaan internetissä.

Otoksessa nähdään William ja hänen pikkuveljensä Thomas. Pieni ja suloinen Thomas oli syntyessään päällisin puolin kuin kuka tahansa vauva. Hänellä oli kymmenen sormea ja kymmenen varvasta. Sen lisäksi hänellä kuitenkin oli epätavallinen vaurio kädessään.

Tutkimusten jälkeen perheelle selvisi kammottava totuus. Thomasilla on hyvin harvinainen syöpä, jota ei voida parantaa. Eloonjäämisen mahdollisuus on lääkäreiden mukaan oin 30 prosenttia, eikä kukaan todellisuudessa tiedä, miten paljon Thomasilla on vielä elinaikaa jäljellä.

Perhe on kuitenkin päättänyt antaa Thomasille rakkautta, onnea ja iloa niin pitkään, kun hän saa perheensä kanssa olla. Ja rakkautta, sitä tässä perheessä riittää.

Eräänä päivän perheen äidin onnistui ikuistaa kuvan hetken, joka saa kyyneleet kenen tahansa silmiin. Kuvassa William-isoveli halaa pikkusisarustaan tavalla, josta huokuu rakkaus ja suojelunhalu.

"Hänen rakkautensa veljeään kohtaan kasvaa päivä päivältä," äiti kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kauniin kuvan voit katsoa alta.

Lue myös: Kuolemansairas äiti valitsi raskauden syöpähoitojen sijaan: "Saimme olla perhe kuusi viikkoa"

Lue myös: Kuolemansairas mies kirjoitti ylös 10 tärkeintä oppimaansa asiaa - lue elämänohjeet

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat