Miehen moka sai vaimon tolaltaan - hääpuku päätyi hyväntekeväisyyteen

28.03.2017 20:45 - Emma Ylistalo

Miehen käsissä väärä kassi päätyi hyväntekeväisyyteen sillä seurauksella, että vaimo etsii nyt hääpukuaan Facebookissa.

Moni on luultavasti joskus heittänyt vahingossa pois jotakin tärkeää. Nainen nimeltään Natalie Gelbert koki oikean painajaisen, kun hänen miehensä oli vahingossa antanut hänen häämekkonsa hyväntekeväisyyteen. Nyt nainen etsii mekkoa takaisin Facebookin kautta.

"Mieheni antoi vahingossa hääpukuni hyväntekeväisyyteen ja se myytiin viime lauantaina. Se oli täysi vahinko ja itse asiassa maksamme sitä vieläkin. Olen todella poissa tolaltani ja julkaisen tämän siinä toivossa, että tämän näkee ihminen, joka osti sen. Haluaisin todellakin ostaa sen takaisin. Tiedän, että sen ostajalle se on ollut loistava kauppa ja myyty halvalla, mutta minulle se on korvaamaton. Se on jotain, jota ei voi korvata. Se oli autossani valmiina vietäväksi pesulaan, mutta mieheni sekoitti sen kassien kanssa, jotka olivat menossa hyväntekeväisyyteen." Gelbert kirjoitti päivityksessään.

Katso alta päivitys, jota on jaettu jo liki 40 000 kertaa.

Ihmiset ovat kaikin keinoin yrittäneet auttaa Natalieta löytämään häämekkonsa. Joku on jopa lupautunut maksamaan Natalien mekon ostajalle uuden, jotta hän saisi oman kullanarvoisen mekkonsa takaisin. 

"Kaiken muun anteliaisuuden ja ystävällisyyden lisäksi sain juuri viestin kauniilta sielulta, joka haluaa pysyä nimettömänä, mutta hän haluaisi hankkia täysin saman puvun morsiammelle, jolla on minun mekkoni, jotta voin saada omani takaisin." Gelbert kirjoitti Facebook-tilillään.

Lue myös: Nuori nainen julkaisi Instagramissa kuvan laihtumisestaan - poistettiin ilman syytä

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat