Kuva: Imgur

Pariskunnan viaton lomakuva näyttää hyvin härskiltä - huomaatko sinä?

07.05.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Jotkut eivät näe nettihitiksi nousseessa kuvassa mitään ihmeellistä, kun taas osa näkee kuvassa piilevän härskiyden heti.

Jotkin netissä leviävät kuvat erottavat kaksimieliset ihmiset muista. Kirjoitimme esimerkiksi sänkykatoksesta otetusta kuvasta, jonka monet tulkitsivat joksikin aivan muuksi kuin se oikeasti esitti.

Nyt netissä leviää pariskunnan ottama aurinkoinen lomakuva, jonka herkästi tulkitsisi härskimmäksi kuin se oikeasti onkaan. Katso kuva alta, niin näet mistä on kyse – jos näet:

Kuva on jaettu myös Reddit-yhteisöpalvelussa, jossa jotkut kommentoijat eivät millään ole tajunneet kuvassa piilevää härskiyttä. Osa sen sijaan on nähnyt heti, että kuvan mies vaikuttaa olevan kuvassa haarat levällään ilkialasti. Vaikutelma syntyy kuvan naisen paljaiden jalkojen asennosta miehen sylissä ja miehen oikean käden sijoittelusta.

Tarina ei kerro, onko kuva tarkoituksella kaksimielinen. Joka tapauksessa kuvasta on tullut nettihitti ja sitä on Imgurissa katsottu yli puolitoista miljoonaa kertaa.

Lue myös: Pikaruokaketjun kahvimuki paljastui kaksimieliseksi - katso

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat