Kuva: Fotolia

Tuore äiti järkyttyi lentokentällä: Rintamaito luokiteltiin turvatarkastuksessa räjähteeksi!

21.06.2017 18:15 - Senja Rapila

Nainen oli pumpannut ennen lentokentän turvatarkastukseen menoa 113 grammaa rintamaitoa tuttipulloon.

Eräs äiti on jakanut Facebookissa erikoisen tarinansa, joka on herättänyt paljon keskustelua. Nainen kertoo julkaisussaan, että hän oli matkustamassa ensimmäistä kertaa kahdestaan kolmen kuukauden ikäisen tyttärensä Amelian kanssa. Hän oli valmistautunut lentoon tarkoin, ostamalla pakastettua rintamaitoa mukaan, mutta myös pumppaamalla rintamaitoa pulloon.

Lentokentän turvatarkastuksessa asiat eivät kuitenkaan sujuneet odotetusti. Vauva alkoi olla jo nälkäinen pitkien jonojen vuoksi, ja alkoi hermostua. Äidin ja vauvan tavarat laitettiin turvatarkastuksen liukuhihnalle, ja äiti käveli vauvansa kanssa metallinpaljastimen läpi. Tämän jälkeen äiti ohjattiin sivummalle, koska hänen laukustaan löytyi esine, jota piti tutkia lähemmin.

"Ajattelin, että se olisi ollut pakastemaito, mutta se selvisi testeistä ensimmäisenä. Heillä oli ongelmia 113 grammaisen rintamaitopulloni kanssa", äiti kirjoittaa julkaisuunsa.

"Amelia alkoi hermostua kunnolla, joten kysyin turvahenkilökunnalta voisinko syöttää tyttärelle pullossa olevan maidon. En saanut. He laittoivat maidon koneeseen ja jotenkin testasivat sen positiiviseksi räjähteille."

Äidille tehtiin tämän "löydöksen" jälkeen kokonaisvaltainen tarkastus, jonka aikana lapsi hermostui totaalisesti. 

"Aloin itkeä, koska en voinut tehdä mitään. Katsoin vain häntä (Ameliaa) kun turvatarkastuksen henkilö otti oman aikansa koko kroppani tutkimisessa."

Lopulta tilanne selvisi pitkien tutkimusten jälkeen.

"Lopulta he tulivat takaisin negatiivisen tuloksen kanssa. Minut pakotettiin jättämään rintamaitopullo turvatarkastukseen. Otin kamppeeni ja kävelin lähimmälle paikalle istumaan, kun Amelia huusi koko ajan."

Turvatarkastuksen henkilökunta ei kuitenkaan tuntunut hyväksyvän sitä, että äiti imetti lastaan ilman suojaa.

"Mies tuli luokseni ja kysyi, voiko hän tuoda minulle suojaliinan, kun syötän. Sanoin, että ei kiitos. Hän yritti väittää vastaan, mutta sanoin ettei Amelia pidä siitä, jos hänen päänsä peitetään ruokailun ajaksi. Ja lisäksi, hän oli melkein valmis."

Epäröinnin jälkeen työntekijä luovutti, ja äiti ja vauva pääsivät jatkamaan matkaansa Los Angelesiin.

Voit katsoa koko päivityksen alapuolelta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Äiti ihmetteli, mitä taapero puuhasi - lopputulos tallentui tragikoomiselle videolle

Lue myös: Asiat, jotka ovat vanhempiensa kanssa matkustaneille tuttuja - nyt saa nauraa

Lue myös: Erikoinen oire iski odottavaan äitiin - katso hurja vatsakuva

Kilpailut

Uusimmat