Kuva: Henri Juvonen

Iskelmäfestivaalilla ennätysyleisö - 35 000 fania juhli aurinkoisella Himoksella

01.07.2017 22:14 - Anna Hopi

Himoksen juhlakansa on kasvanut vuosi vuodelta.

Yhdeksäs Iskelmä Festivaali kokosi Keski-Suomen tapahtumakeskukseen Himos Parkiin kävijöitä kolmen päivän aikana ennätykselliset 35 000 ihmistä. Alueen VIP- ja karavaanialue olivat loppuunmyytyjä.
 
Kolmella lavalla esiintyi yli 40 kärkiartistia ja -yhtyettä. Tapahtuman kirkkaimmat vetonaulat olivat Eppu Normaali, Kaija Koo, Popeda, Haloo Helsinki!, Antti Tuisku ja Lauri Tähkä.
Vielä tänään Iskelmä Festivaalin lavoille nousevat Juha Tapio, Chisu, Maria Tyyster & Hovinarrit, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku, Oliver ja 30 vuoden jälkeen paluun tehnyt 1980-luvun suomirock-ilmiö Dingo.
 

(kuva: Mikko Räsänen)

- Sää on suosinut iskelmäyleisöä, joka on ottanut kaiken irti niin keikoista kuin oheisohjelmasta ja –palveluista. Tunnelma on ollut jälleen hyvin uniikki, kun sulassa sovussa juhlivat kaiken ikäiset aikuiset, sanoo Timo Isomäki.
 
Musiikin lisäksi Tanssilava tarjosi lavatanssikursseja ja jälleen supersuositun kavaljeeripalvelun. Yleisö pääsi myös Säyrylänsalmelle nauttimaan kesäsäästä Taffelin tarjoaman paljuveneen kyydissä sekä yläilmoihin niin helikopterikyydityksellä kuin Benji-hypyin.

(kuva: Mikko Räsänen)

Tapahtuma on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan ja vakiinnuttanut paikkansa maamme suurimpana iskelmätapahtumana. Ensi vuosi on juhlavuosi, kun Iskelmä Festivaali järjestetään 10. kerran 28.-30. kesäkuuta 2018. Juhlavuoden lipunmyynti starttaa Tiketissä ma 3. heinäkuuta klo 08.00. Samalla alkaa majoitusmyynti Himoslomien keskusvaraamossa p. 020 711 9200. Karavaanipaikat tulevat myyntiin syksyllä 2017.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue lisää Iskelmäfestivaaleista täältä.

Lue myös: Jari Sillanpään keikalla yllätysnumero - twerkkaajat marssivat lavalle!

Kilpailut

Uusimmat