Kuva: Youtube

Perheellä ei ollut varaa mennä Disney Worldiin - isä korvasi menetyksen tyttärelle nerokkaasti

08.07.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Isä keksi tavan antaa tyttärelleen vuoristoratakokemus ilmaiseksi. Suloinen video on kerännyt ylistystä.

Huvipuistossa käyminen ei ole halpaa hupia, ja erityisesti Walt Disney World -teemapuistoon meneminen on kallis kokemus. Ei ihmekään, että kaikilla perheillä ei ole varaa Disney-huvipuistokokemukseen, vaikka perheen lapset kuinka paljon paikkaan tahtoisivatkin.

Victor Peoro -niminen isä on ladannut YouTubeen videon, jonka kuvaustekstissä hän kertoo tyttärensä halunneen kovasti Disney Worldiin. Koska perheellä ei ollut tähän varaa, isä päätti korvata menetyksen kekseliäällä tavalla.

Peoro laittoi televisiosta pyörimään vuoristoratavideon, joka on kuvattu vuoristoradassa istuvan näkökulmasta. Sitten Peoro piteli tytärtään kopassa, joka toimitti vuoristoratavaunun virkaa ja mukaili vuoristoradan tv-ruudulla näkyviä liikkeitä. Tyttären kikatuksista päätellen temppu toimi oikein mukavana korvikkeena oikealle huvipuistolle.

Videoon on tullut monia kommentteja, joissa ylistetään isän kekseliäisyyttä. Eräs kommentoija ehdotti kommentissaan, että isän tulisi pistää pystyyn joukkorahoituskampanja, jonka tuotoilla perhe pääsisi Walt Disney Worldiin. Peoro tarttui ehdotukseen ja laittoi kampanjan netissä pystyyn. Jutun kirjoitushetkellä joukkorahoitusta on kertynyt noin 900 euron verran, ja tavoitteena on yhteensä kerätä noin 2600 euroa rahaa.

Lue myös: Äidin kasvatusmetodi herätti keskustelua - kysyy aina lapseltaan luvan ennen syliin ottamista

Lähteet: Mashable, GoFundMe

Kilpailut

Uusimmat