Kuva: Fotolia

Sarjakuva naisten ihokarvoista herätti vihamielisen reaktion - "Ällöttävää"

28.07.2017 22:45 - Iiro Myllymäki

Sarjakuvan Instagramiin jakanut piirtäjä joutui sulkemaan kuvan kommentoinnin kokonaan ala-arvoisten kommenttien takia.

Christine-niminen sarjakuvataiteilija yllättyi toden teolla reaktioista, joita eräs hänen Instagramiin jakama sarjakuvansa on herättänyt. Nainen piirsi sarjakuvan yhdessä ystävänsä Adin kanssa, ja sarjakuvassa ylistettiin naisten vapautta tehdä ihokarvoituksellaan mitä ikinä haluavatkaan.

”Joskus olemme karvaisia, joskus emme. Se on meidän valintamme. Teemme mitä haluamme”, sarjakuvassa luki. Voit katsoa sarjakuvan alta tai tästä linkistä:

Viime kuussa Instagramiin jaettu sarjakuva saavutti suuren nettisuosion, mutta sillä oli myös varjopuolensa. Christine joutui sulkemaan Instagram-kuvansa kommentoinnin kokonaan sen jälkeen kun hän oli saanut erittäin vihamielisiä kommentteja sarjakuvaansa. Huffington Postin mukaan hän oli saanut muun muassa seuraavat kommentit:

”Ällöttävää. Sheivaa itsesi, senkin sika.”

”Painu v**tuun femakkolesbo.”

”Onnea poikaystävän etsimiseen.”

”Joskus olemme raiskaajia, joskus emme. Se on meidän valintamme. Teemme mitä haluamme.”

Christine on kertonut näiden kommenttien saamisen herättäneen hänessä ristiriitaisia reaktioita.

- Sarjakuvan saama vastaanotto oli ihan hullu. Ihmisten osoittama tietämättömyys oli hämmentävää. Se nauratti minua, mutta on myös huolestuttavaa, että ihmiset vihaavat niin paljon karvoja kasvattavia naisia ja kokevat tarpeelliseksi kommentoida Instagram-sarjakuvaan asiasta, Christine sanoo.

Nainen ei aio antaa vihamielisten kommenttien lannistaa häntä. Hän aikoo edelleen tehdä sarjakuvia aiheista, jotka hän itse kokee tärkeiksi.   

Lue myös: Instagramin fitness-kaunotar on karvoituksen puolestapuhuja - ei ole sheivannut yli vuoteen

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat