Kuva: Fotolia

Valokuvaaja ikuisti hetken, jolloin mies sai tietää tulevansa isäksi - katso herkät kuvat

24.08.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Vaimo päätti ilmoittaa aviomiehelleen ilouutisesta hieman eri tavalla.

Chelsie Morales sai tietää vast´ikään olevansa raskaana. Sen sijaan, että hän olisi juossut kiljuen kertomaan miehelleen, Willille, asiasta, vaimo päätti tehdä julkistuksen hieman eri tavalla. Chelsie oli saanut inspiraatiota eräältä toiselta äidiltä, joka oli kertonut raskaudestaan valokuvauksen aikana. Chelsie päätti tehdä saman. 

Hän otti yhteyttä valokuvaaja, Kara Quinniin, joka suostui kuvaukseen ilomielin. Kuvat otettiin Nebraskassa neljä päivää sen jälkeen, kun Chelsie oli saanut tietää odottavansa lasta. Hän kertoi jälkikäteen, että neljä päivää olivat äärettömän pitkä aika pitää niin suurta salaisuutta mieheltä.

-Jos kysyisi keneltä tahansa mieheni ystävistä, he kertoisivat Willin olevan erinomainen lasten kanssa. Tiesin, että hän olisi enemmän kuin innoissaan saamasta tiedosta, vaimo kertoi Huffington Postille

Kuvaus toteutettiin niin, että molemmille annettiin liitutaulut. Parin oli määrä kirjoittaa taululle kolme puolisoa kuvaavaa sanaa, samalla kun he seisovat selät vastakkain. Will kirjoitti ylistyssanojaan vaimolleen, kuten "kaunis" ja "fiksu". Sen sijaan Chelsie kirjoitti tauluun, että Willistä tulisi isä. 

Kun pariskunta kääntyi ympäri, he näyttivät toisilleen taulun. Miehen ilme kertoo kaiken yllätyksestä. Puhdas shokki vaihtui syvään liikutukseen, kun Will kaappasi vaimonsa syliinsä. 

Lue myös: Nainen muuntaa ihmisten arvet herkiksi kuviksi ja tarinoiksi - katso kuvat

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat