Kuva: Sanni Isomäki

Iskelmän juontajat heittivät hyvän mielen kutomishaasteen kuulijoille - vielä ehdit mukaan!

24.11.2017 11:30 - Anna Hopi

Aamuklubin Mikko ja Pauliina yllättyivät hyväntekeväisyyshaasteen suosiosta.

Joulu on hyvien tekojen aikaa. Iskelmän Aamuklubin juontajat Mikko Siltala ja Pauliina Puurila tekevät hyvää yhdessä kuuntelijoiden kanssa. Parivaljakko sai ajatuksensa siitä, että Puurila saapui eräänä aamuna studioon kutimien kanssa.

Kutominen on hänelle rakas harrastus, ja juontaja varsin tuottoisasti kutoo arkena käsitöitä läheistensä iloksi. Se antoi juontajapari Mikko Siltalalle idean.

- Aloin miettiä, että kun aina puhutaan, että voisimme tehdä kuuntelijoiden kanssa yhdessä jotain. Sain idean, että Pauliina voisi kutoa yhdessä kuuntelioiden kanssa. Teimme kutomishaasteen, jossa kudotut villasukat ja lapaset annetaan hyväntekeväisyyteen HOPE ry:n kautta. Ne menevät vähävaraisille perheille. On kiva antaa joulumieltä perheisiin yhdessä kuuntelijoidemme kanssa, Siltala iloitsee.

- Emme missään vaiheessa odottaneet, että kuulijoiden kutomuksia tulisi niin paljon, mutta olemme saaneet jo yli 300 käsityötä. Vielä on pari viikkoa aikaa, emme suinkaan halua lopettaa haastetta vielä tähän, kun olemme päässeet hyvään vauhtiin. Ei muuta kuin kutimet heilumaan! hän vinkkaa.

Käsityöt voi lähettää osoitteeseen:

Iskelmän Aamuklubi

Kehräsaari 5B

33200 Tampere

Keräyksen tuotto lahjoitetaan HOPE ry:lle jääkiekon liigaottelun Tappara - KooKoo yhteydessä 13. joulukuuta.

Katso alla olevalta videolta, kun Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholm yritti tarttua haasteeseen.

Kilpailut

Uusimmat