Kuva: Fotolia

Koditon mies antoi viimeiset pennosensa nuorelle naiselle - sai takaisin 300 000 euroa

26.11.2017 19:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 2 379 kertaa

Kodittomalle miehelle on kerätty joukkorahoituksella huima summa rahaa.

Monien tiedotusvälineissä on viime päivinä kerrottu kodittoman Johnnyn ja 27-vuotiaan Kate McCluren tarina. Kertomus alkaa siitä, kun yhdysvaltalainen McClure oli ajamassa Philadelphiaan vieraillakseen ystävänsä luona. Naiselta kuitenkin loppui bensa kesken matkaa. Tässä vaiheessa koditon Johnny astui kuvioihin.

Kate McClure (kuva: Facebook)

Koditon mies kulutti viimeiset 20 dollariaan ostaakseen tien sivuun jääneelle naiselle bensaa. Nainen ei tuolloin pystynyt maksamaan miehelle takaisin, sillä hänellä ei ollut käteistä mukanaan.

- Olen käynyt useamman kerran hänen luonaan viimeisimpien viikkojen aikana. Maksoin takaisin bensasta, ja olen antanut hänelle takin, hanskat, hatun ja lämpimiä sukkia. Annan hänelle aina myös muutaman dollarin, McClure kertoo Bored Panda -sivuston mukaan.

Johnny (kuva: Facebook)

Joukkorahoituskampanjasta hitti

Naisen avuliaisuus ei kuitenkaan loppunut tähän. Kerran hän vei Johnnylle mukanaan välipalapatukoita ja häkeltyi miehen epäitsekkyydestä, kun mies tarjosi yhtä patukoista hänelle. Muun muassa tämä kohtaaminen johti siihen, että nainen halusi auttaa miestä vielä enemmän ja perusti joukkorahoitussivun GoFundMe-sivustolle. Naisen tavoitteena on saada Johnny pois kaduilta oman kodin suojaan. McClure kertoo, että Johnny on aiemmin toiminut Yhdysvaltain laivastossa ja on ollut töissä myös palomiehenä ja ensihoitajana. Naisen mukaan miehellä on suuri motivaatio palata työelämään.

Kate McClure saavutti tavoittelemansa 10 000 dollaria (8380 euroa) hyvin nopeasti, ja nyt kasassa on peräti yli 300 000 euroa. McClure on kertonut, että Johnny on aikeissa lahjoittaa osan summasta hyväntekeväisyyteen.

New York Postin mukaan Johnny tähtää työpaikkaan Amazon-verkkokaupan varastolla New Jerseyssä. Yrityksen rekrytoija on jo vakuutellut, että Johnnylle saadaan työpaikka yrityksestä järjestettyä. Johnnyn ja Kate McCluren tarina osoittaa, miten pitkälle ystävällisyys ja epäitsekkyys voivatkaan auttaa.

Lue myös: Koditon mies koki hurjan muodonmuutoksen "hipsteriksi" - videolla yli miljoona katselukertaa

Lähde: Bored Panda

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat