Äiti järkyttyi Ikeasta ostamastaan "sinisestä" WC-istuimesta - tyttären havainto sai netin nauramaan

04.04.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Tytär tajusi heti, mistä on kyse.

On aina ikävää huomata, jos ostos ei olekaan sellainen kuin sen on pitänyt olla. Eräs brittiläinen äiti järkyttyi syvästi ostettuaan Ikeasta uuden vessanpöntön kannen. Kun hän otti kannen pois paketista, hän huomasi, että se olikin sininen tavallisen valkoisen sijaan. Tämä 48-vuotias Marie Stent meni tilanteesta liki paniikkiin, sillä hän oli jo ehtinyt heittää kuitin pois.

Tätä järkytystä kesti noin puoli tuntia ennen kuin Marien tytär Amber Stent, 18, saapui paikalle. Amber tajusi heti, mistä on kyse. Hän otti pöntönkannesta pois sinisen suojamuovin aivan kuten ohjekuvissa neuvottiinkin tekemään, ja alta paljastui tuiki tavallinen valkoinen kansi. Amberin mielestä tilanne oli niin huvittava, että hän päätti jakaa tarinan kuvien kera Twitteriin. Siellä tarina lähti leviämään kulovalkean tavoin, ja nyt twiitistä on tykätty jo noin 170 000 kertaa.

Amber on kertonut tilanteesta lisää LADbible-sivustolle.

- Hän avasi paketin ja huusi minulle alakerrasta sanoen ”hyvänen aika, se on sininen, vaikka luulin sen olevan valkoinen”. Menin alakertaan noin 30 minuuttia myöhemmin nähdäkseni, mistä on kyse. Katsoin pöntönkantta kerran ja huomasin ohjetarran ja aloin nauraa. Aloin ottaa muovia pois, ja kun äitini näki sen, hän meni ihan hysteeriseksi. Hän sanoi, että hän oli jo totuttautunut ideaan sinisestä vessanpöntön kannesta, Amber sanoo.

Äiti osasi nauraa tilanteelle, ja hän onkin jakanut tyttärensä suosituksi nousseen Twitter-päivityksen omalla Facebook-tilillään.

Lue myös: Vessanpöntöstä löytyneet huulipunan jäljet saivat internetin sekaisin - "Miten ja miksi?"

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat