Kuva: Shutterstock

Oletko jo valmis luopumaan kesästä? 8 merkkiä paljastaa

13.08.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Jos olet jo lopen kyllästynyt hikoiluun, olet luultavasti jo valmis ottamaan syksyn vastaan.

Suomen kesä on kerrankin ollut pitkä ja kuuma muuallakin kuin Popedan laulussa. Monet ovat jo palanneet kesälaitumilta arkisen aherruksen ääreen, ja suurimmat helteetkin vaikuttavat ainakin toistaiseksi loppuneen. Joillekin kesästä irtaantuminen on rankkaa, kun taas jotkut ovat jo täysin valmiita siirtymään syksyyn. Elite Daily on listannut merkit siitä, että kesästä on valmis päästämään irti.

1. Olet kyllästynyt jatkuvaan hikoiluun

Kuuman kesän ikävä puoli on hikoilu. Olet luultavasti jo ehtinyt kyllästyä hikitahroihin vaatteissasi ja jatkuvaan suihkussa käymisen tarpeeseen. Viileämmät ajat eivät kuulosta yhtään hullummalta ajatukselta tätä taustaa vasten.

2. Haluat katsoa syksyisiä elokuvia

On olemassa elokuvia, jotka sopivat parhaiten tiettyyn vuodenaikaan. Jos tunnet halua katsoa syksyisiä elokuvia, olet jo luultavasti valmis päästämään irti kesästä. Esimerkiksi The Addams Family ja Painajainen ennen joulua vaativat pimeän syysillan toimiakseen täysillä.

3. Kaipaat villapaitojen käyttämistä

Kesä on ollut t-paitojen, toppien ja mekkojen aikaa. Sinun alkaa jo tehdä mieli päästä käyttämään kaikkia ihania ja lämpöisiä villapaitojasi ja puseroitasi, jotka vaatekaapissasi kutsuvasti odottavat.

4. Ilmastoinnin aiheuttama sähkölasku kauhistuttaa sinua

Oletko yksi niistä onnekkaista, jotka ovat saaneet hankittua kunnon ilmastointilaitteen kotiinsa? Se on ollut elintärkeä vekotin hellekeleillä, mutta myös melkoinen sähkösyöppö. Ajatus ilmastoinnin aiheuttamasta lisästä sähkölaskuun hirvittää sinua ja kaipaat aikoja, jolloin voit vain sammuttaa valot ja tunnelmoida kynttilän valossa – ilman valtavaa sähkönkulutusta.

5. Olet kyllästynyt palamaan auringossa

Auringonotolla on haittapuolensa, kuten esimerkiksi se, että päätyy aina polttamaan ihonsa, vaikka kuinka yrittäisi suojautua. Kaipaat jo aikoja, jolloin ulkona oleskeluun ei tarvitse varustautua aurinkorasvan levittämisellä ja vältät ikävät punaiset läikät.

6. Olet väsynyt jatkuvaan väsymykseen

Vaikka auringosta saa imettyä energiaa itseensä, jatkuva kuumuus pistää myös väsymään. Kun tämän yhdistää loman aiheuttamaan yleiseen laiskuuteen, ollaan tilanteessa, jossa päällimmäisenä olotilanasi on jatkuva väsymys. Kaipaat elämääsi jo toimintaa ja aktiviteetteja, ja syksy on mitä parasta aikaa aloittaa vaikkapa uusi harrastus.

7. Haluat ystäväsi takaisin

Kesällä on hankalaa kerätä ystäväporukkaa yhteen, kun tuntuu, että aina jollain on lomamatka meneillään. Haluat syksyn saapuvan, koska samalla ystäväsi saapuvat lomiltaan ja saatte nauttia taas yhteisestä laatuajasta kuten ennenkin.

8. Kaipaat lempitelevisiosarjojasi

Kesä on melko onnetonta aikaa tv-viihteen ystäville. Toki Netflixistä voi ahmia suosikkisarjojen vanhoja tuotantokausia, mutta uusia jaksoja harvemmin julkaistaan kesäaikaan. Syksy tuo mukanaan rennot illat ruudun ääressä eikä sisälle jäämisestäkään tule podettua niin huonoa omaatuntoa, kun aurinko ei helota pihalla täydeltä terältä.

Lue myös: Ehkäise kehon kuivuminen helteillä - katso mitä ruokia kannattaa nauttia kesäkuumalla

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat