Kuva: Shutterstock

Nainen haluaisi poistaa erään äidin WhatsApp-ryhmästä - mitä mieltä olet?

23.03.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Tuore äiti perusti ryhmän naisille, jotka odottivat vauvaa samaan aikaan. Kuitenkaan yksi ihminen ei ole jakanut kuulumisiaan ryhmään.

WhatsApp on kätevä viestipalvelu, jonka avulla voi pitää yhteyttä muihin helposti ja vaivattomasti. Monilla onkin esimerkiksi perheryhmiä, työpaikalle omat ryhmänsä viestittelyyn ja esimerkiksi tuoreilla äideilläkin voi olla oma kokoontumispaikkansa viestipalvelussa. 

Eräs brittiäiti päätti perustaa raskaana ollessaan tuleville äideille WhatsApp-ryhmän, jossa kaikki voisivat jakaa kokemuksiaan lapsistaan ja raskaudesta. Hänellä on kuitenkin nyt ongelma. Monien pienokaiset ovat jo syntyneet, jonka jälkeen monet ovat jakaneet ryhmään kuvia ja kuulumisiaan. Ryhmän perustajaa kuitenkin kismittää se, ettei yksi äideistä ole jakanut ryhmään minkäänlaisia kuulumisia tai ottanut osaa keskusteluun. 

Nyt nainen kysyikin neuvoa vanhempien keskustelupalsta Mumsnetistä siihen, voisiko hän kenties poistaa kyseisen äidin ryhmästä. 

"Hieman yli vuosi sitten, perustin ryhmän, johon lisäsin tulevia äitejä. 

Yksi äideistä ei kuitenkaan ole sanonut mitään. Hän ei ilmoittanut lapsensa syntymästä tai esimerkiksi siitä, tuleeko hän meidän tapaamisiimme vai ei. Hän ei ole sanonut yhtään mitään yli vuoteen. 

Yksi toinen äiti oli viestitellyt hänelle yksityisesti, mutta hän ei ikinä vastannut takaisin. Olen kuitenkin huomannut, että tämä äiti on lukenut kaikki viestit. Muutamat muutkin ovat kysyneet naiselta yksityisviestillä, onko hänellä kaikki hyvin, mutta he eivät saaneet vastausta.

Jos hän ei halua olla ryhmässä, hänen pitäisi mielestäni lähteä. Joten onko ok, jos poistan hänet ryhmästä?" 

Monet ihmiset ottivat kantaa asiaan ja heillä tuntui olevan samanlainen mielipide asiaan, on ok poistaa tämä kyseinen äiti. 

"Aaa tuo hiljainen henkilö, joka saa tietää kaikki juorut ja uutiset, muttei ikinä jaa mitään itsestään." 

"Meidän ryhmässämme oli tuollainen henkilö, joten poistimme hänet, koska oli outoa, ettei hän ottanut osaa keskusteluun." 

Mitä mieltä olet? 

Lue myös: Haaveissa perheen perustaminen? 5 tärkeää asiaa, jotka selvittää kumppanin kanssa ensin

Lue myös: Äiti ja isä jättivät ohjeet lapsenvahdille - huvittava kuva leviää netissä, kumpi on oikeassa?

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat