Kuva: Shutterstock

Netti kauhisteli hurjaakin hurjempaa huvipuistolaitetta - sitten totuus selvisi

17.06.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Video tornilaitteesta on kerännyt yli 20 miljoonaa näyttökertaa Twitterissä.

Monet huvipuistot pyrkivät houkuttelemaan hurjapäistä hurjimpia mitä jännittävimmillä laitteilla. Netissä on nyt lähtenyt leviämään video erittäin pelottavalta näyttävästä huvipuistolaitteesta Etelä-Koreassa Soulissa sijaitsevasta Lotte World -huvipuistosta. Twitterissä video on kerännyt yli 20 miljoonaa näyttökertaa. Moniin video on mennyt täydestä, mutta pikaisenkin taustatutkimuksen perusteella videon voi paljastaa rajusti muokatuksi.

Videolla nähdään tornilaite, joka huvittelijoiden jo paikallaan istuessa kohoaa vielä tuplasti korkeammaksi. Matkalla huipulle laitteessa istuvat kävijät singotaan alaspäin ja laite muuttuu hurjaksi keinukaruselliksi. Hetken aikaa huipulla pyörittyään laitteen kävijät nostetaan taas alkuperäiseen muodostelmaan, ja laite huipentuu vapaapudotukseen.

Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Monet nettikommentoijat ovat kauhistelleet laitetta ja ihmetelleet, kuka edes keksii jotain noin hirvittävää. Nyt muun muassa Indy100 kirjoittaa, että kyseisenlaista laitetta ei oikeasti ole olemassa. Video on muokattu oikean Gyro Drop -nimisen laitteen pohjalta, mutta todellisuudessa tuo laite on tuiki tavallinen vapaapudotuslaite. Jotkut asiat ovat tosiaankin liian hurjia ollakseen totta.

Lue myös: Lyla, 4, halusi vuoristorataan - videolle ikuistui hulvaton hetki, jolloin päätös alkoi kaduttaa

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat