Pullea kissa menetti kolmanneksen painostaan - katso suloiset kuvat

28.06.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Boo-kissa oli vielä muutama vuosi sitten yli kymmenkiloinen.

Brittiläinen Metro-lehti on uutisoinut Boo-nimisestä kissasta, joka on tehnyt huiman elämänmuutoksen. Kun Courtney Haney adoptoi kissan vuonna 2014, se painoi noin 10,9 kilogrammaa. Kissa on sfinksin ja American Curlin harvinainen sekoitus, ja tämän rotuisten kissojen normaali paino on noin 3,6-5 kiloa.

Nyt Boo on onnistunut pudottamaan kolmanneksen painostaan. Kissa oli päätynyt tuhtiin kuntoon edellisessä kodissaan, missä se oli eristettynä yhteen osaan asunnosta perheen taaperon allergisuuden takia. Kissalla oli koko ajan ruokaa saatavilla.

Courtney Haney alkoi tavoitteellisesti pudottamaan Boon painoa heti tämän adoptoituaan. Kissan ruokailuille tuli tarkka aikataulu, ja myös liikuntaan alettiin kiinnittää huomiota. Nyt Boo on eläinlääkäreiden mielestä terve poika.

Kun Haney ensimmäisen kerran jakoi kuvia tuhdista Boo-kissasta, se sai osakseen pilkkaa kokonsa tähden. Eräässä Facebookin kissaryhmässä puolestaan rakastuttiin Boon kuviin, ja siellä kissan muodonmuutosta seurattiin innolla.

Lue myös: Kissan outo turkki nousi nettihitiksi - "Näyttää haitarilta"

Lue myös: Tiesitkö? Kissoilla on todella hellyttävä tapa tervehtiä toisiaan

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat