Kuva: Instagram

Näky kuin painajaisista! Valokuvaaja ikuistaa valkohaita uskomattomiin kuviin, katso

22.10.2019 11:45 - Reija Saarinen

Miehen kuvat hakevat vertaistaan.

Valokuvaaja Euan Rannachanin, 34, kuvat hakevat vertaistaan. Tällä kertaa kyseessä ei nimittäin ole ihan perinteinen luontokuvaaja, sillä tämä mies kuvaa muun muassa Tappajahai-elokuvista tuttua valkohaita lähietäisyydeltä. 

Rannachanin Instagram-tilillä onkin nähtävillä toinen toistaan upeampi otoksia meren alaisesta maailmasta. Osa kuvista on kuin suoraan painajaisista. Sen verran upeasti mies on saanut hain ikuistettua.

- Kun ihmiset näkevät kuviani, noin 90 prosenttia heistä toteaa; oletko hullu. Itse luulen, että juuri se pelko, on asia, joka ajaa minua eteenpäin tässä hommassa, hän kertoo.

Miehen intohimo haihin sai alkunsa tietenkin jokaisen tuntemasta Tappajahai-elokuvasta. Sen nähtyään hänellä oli yksi haave, ikuistaa oikea valkohai kuviin. 

- Kun ensimmäisen kerran menin veteen ja hai lähestyi minua, olin kauhuissani. Kun tajusin, ettei sillä ole aikomusta syödä minua, rauhoituin ja sain pelosta niin sanotusta intoa. 

Hiljattain suureksi uutiseksi nousikin miehen onnistunut otos "tappajahaista", joka sai monet leffafanit innostumaan. Jutun aiheesta pääset katsomaan täältä.

Miehen uskomattomia kuvia valkohaista pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Valokuvaaja ikuisti ihmisiä, joilla on synnynnäisiä jättiluomia - kuvat tekevät vaikutuksen

Lue myös: Valokuvaajan erilaiset hääkuvat puhututtavat: 'He eivät ikinä tiedä, mitä tulevat saamaan'

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat