Kuva: Shutterstock

Nainen lähetteli tunteikkaita sähköposteja kuolleelle isälleen - eräänä päivänä sai vastauksen

10.12.2019 08:15 - Iiro Myllymäki

Vastaus liikutti naisen kyyneliin.

Meillä kaikilla on oma tapamme käsitellä surua ja läheisen ihmisen menettämistä. Nyt netissä leviää kertomus eräästä naisesta, jonka tapa käsitellä isänsä menettämistä on epätyypillinen.

Muun muassa Bored Panda -sivusto kirjoittaa Rax King -nimisestä kirjailijanaisesta, joka on pitänyt yllä yhteyttä kuolleeseen isäänsä lähettelemällä tälle sähköpostiviestejä suuren ikävän iskiessä. Nainen kertoo Twitterissä, että hänen isällään ei ollut muuta sähköpostia käytössään kuin työsähköposti, joten hän on lähettänyt viestit sinne.

”Oletin, että kukaan ei näkisi niitä. Kuitenkin kun kysyin isältäni tänään haamuneuvoja, tajusin luulleeni väärin”, King kirjoittaa.

Tämän jälkeen nainen on liittänyt twiittiinsä kuvakaappauksen vastauksesta, jonka hän oli saanut isälleen lähettämäänsä viestiin. Vastaaja oli ilmeisesti joku menehtyneen isän työkollega, joka oli myös tavannut naisen.

”Hei. Olen varma, että muistat minut. Haluan sinun tietävän, että en koskaan lue näitä viestejä, koska ne vaikuttavat hyvin henkilökohtaisilta. Näen kuitenkin, että niitä tulee, ja siitä näkee, miten paljon edelleen kaipaat isääsi. Haluan sinun tietävän, että hän rakasti sinua enemmän kuin mitään”, vastaussähköpostissa kirjoitetaan.

Sähköpostin kirjoittaja muistelee seuranneensa sivusta huvittuneena isän ja tyttären nokkelia sananvaihtoja. Kirjoittaja myös muistuttaa, miten hienoa on, että kaksikolla oli noin läheiset välit.

Jos naisen twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Rax Kingin tunteikas Twitter-päivitys on kerännyt paljon huomiota. Sillä on tämän jutun kirjoitushetkellä noin 59 000 tykkäystä. Myöhemmässä twiitissään nainen myöntää, että sähköpostiin tullut vastaus oli saanut hänet liikuttumaan kyyneliin.

Lue myös: Nainen luuli ex-poikaystävänsä kuolleen - tilanne muuttui lopulta hyvin oudoksi

Lue myös: Pauliinan 8-vuotias tytär kuoli äitinsä syliin: "Jokainen yhteinen vuosi tuntui lahjalta"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat