Kuva: Instagram

Seitsemän lapsen isoisää luullaan tyttärensä poikaystäväksi - ei voisi uskoa ikäisekseen

12.03.2020 08:15 - Iiro Myllymäki

56-vuotias Andy Wilkinson hämmentää ihmisiä iällään.

Silloin tällöin netissä leviää kuvia ihmisistä, joiden ikää ei millään uskoisi todeksi. Olemme aiemmin kirjoittaneet esimerkiksi kuusikymppisestä fitness-harrastajasta, joka näyttää huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

Nyt netissä ihastellaan 56-vuotiaan isoisän kuvia. Andy Wilkinsonilla on seitsemän lapsenlasta, mutta häntä on hankala uskoa yli kolmekymppiseksi. Miehellä kuitenkin on itsellään kolme kolmekymppistä lasta.

Jos upotus ei näy alla, klikkaa tästä.

Mies toimii personal trainerina ja pitää itsensä äärimmäisen hyvässä kunnossa. Metro-julkaisu kirjoittaa, että Wilkinsonia usein luullaan tyttärensä miesystäväksi.

- Jos olen lomalla ja sixpackini näkyy, kolmekymppiset naiset lähestyvät minua ja minua on luultu tyttäreni kumppaniksi. Se on nolostuttavaa, Wilkinson sanoo Metrolle.

Jos upotus ei näy alla, klikkaa tästä.

Miehellä on neuvoja siihen, miten kuka tahansa meistä voi pyrkiä elämään terveempinä pidempään ja näyttämään nuorekkailta. Hän neuvoo, että kannattaa nukkua hyvin pimennetyssä huoneessa, jotta maksimoi unen hyvän laadun. Hän myös neuvoo, että ei kannata treenata yli kolmea kertaa viikossa ja vanhetessaan kannattaa vähentää hiilihydraattien saantia ja syödä pienempiä annoksia. Paljon on kiinni myös henkisestä hyvinvoinnista.

- Stressi näyttää ihmisen todellisen iän, joten yritän ottaa lunkisti. Minulla on henkilökohtainen mantra, että ”kaikki menee hyvin”. Se pitää minut rauhallisena, Wilkinson sanoo.

Jos upotus ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Uskoisitko 70-vuotiaaksi? Supernuorekkaan naisen ulkonäkö hämmentää ihmisiä

Lue myös: Uskoisitko häntä 77-vuotiaaksi? Teräsmummon vartalo etsii vertaistaan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat