Kuva: Shutterstock

Tallenna oma korona-arkesi historiankirjoihin - katso miten saat oman äänesi kuuluviin

11.05.2020 09:00 - Reija Saarinen

Koronapäiväkirja-podcast paljastaa suomalaisten ajatuksia elämästämme erikoisajasta.

Korona-aika on muuttanut monen suomalaisen elämää, enemmän tai vähemmän. Harrastukset on laitettu jäähylle ja töitä tehdään monen osalta kotona. Selvää on, että arjen muutokset ovat vaikuttanut meihin monin tavoin.

RadioPlayn Koronapäiväkirja-podcast on kaikkien meidän yhteinen aikakapseli, johon kootaan tunnelmia, ajatuksia, oivalluksia ja kokemuksia tältä erikoiselta poikkeusajalta. Mitä tästä ajasta muistetaan viiden vuoden kuluttua? Entä kymmenen?  

Nyt jokaisella on ainutlaatuinen mahdollisuus saada äänesi kuuluviin ja päästä tekemään historiallista podcast-sarjaa! Lähetä ääniviesti WhatsAppilla numeroon 044 452 75 54. Aloita viesti kertomalla nimesi, asuinpaikkakuntasi sekä päivämäärä päivältä, jolloin viestin äänität. Tämän jälkeen sana on vapaa! Päiväkirjamerkintäsi voi olla 2-5 minuutin pituinen. 

Voit esimerkiksi kertoa, miltä koronaeristys on tuntunut? Mitä muistoja tältä ajalta jää päällimmäiseksi mieleen? Millaista on ollut työskennellä tai opiskella etänä? Oletko leiponut elämäsi parhaat sämpylät tai polttanut pannukakun uunissa? Mikä on ollut korona-ajan paras oivallus tähän mennessä? Kaikki arkisimmatkin kokemukset, mielipiteet ja muistot ovat yhtä arvokkaita, ääneen sanomisen ja tallentamisen arvoisia! 

Koronapäiväkirjassa on tähän mennessä kuultu ajatuksia muun muassa Radio Novan aamujen Minna Kuukalta, Iskelmän Satu Kotoselta sekä Radio Cityn Samuel Nymanilta sekä kymmeniltä muilta tavallisilta suomalaisilta. 

Koronapäiväkirjassa julkaistuja jaksoja pääset kuuntelemaan täältä. Uusimman niistä näet alta.

Lue myös: Mistä korona-ajan suosituin meemi on peräisin? Jäljet johtavat sekä Venäjälle että Ghanaan

Kilpailut

Uusimmat