Mikä loppukesän puuha tuo piristystä elämään parhaiten juuri nyt? Kuukauden horoskooppi kertoo

31.07.2020 18:15 - Emmi Moilanen

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ulkoilu ja luonnossa rentoutuminen. Vesimies nauttii telttailusta niin omalla takapihallaan kuin vaellusreissullakin, johon ikimuistoisia kokemuksia tuovat lisää esimerkiksi melominen tai laavulla yöpyminen. Myös retken suunnittelu on osa aktiviteetin hauskuutta ja ideointi kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin.

Kalat (19.2.-20.3.)

Soittamaan opettelu uudella soittimella. Kitara, piano, ukulele… Kalat löytää innostuksen musiikkiin, jos vain antaa itselleen mahdollisuuden. Mitä perusteellisemmin jaksat opetella alkeita, sitä enemmän taitosi alkavat kantaa hedelmää syksyn edetessä. Löytyisikö tästä siis uusi harrastus syksyn varalle?

Oinas (21.3.-19.4.)

Vauhdin hurmaa rullaluistelusta tai skeittilaudan päällä. Nyt on aika kokeilla jotakin uutta, tai ainakin kaivaa vanhat rullaluistimet kaapin perältä esiin. Aloita varovasti ja asianmukaisten suojavarusteiden kera, ja saatat pian huomata, että syksyn tullen työmatkat taittuvat auton tai pyörän sijaan luistimilla rullaillen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Vaatteiden ompelu ja tuunaaminen. Härkä haastaa luovuutensa ja kädentaitonsa vaatteiden parissa. Olipa kyse sitten jämäkankaista ommellusta paidasta tai vanhojen vaatteiden tuunaamisesta uuteen uskoon, merkin edustajat saavat näiden projektien myötä myös uutta intoa itsensä ilmaisuun tyylin avulla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Leikekirjan kokoaminen. Kaksonen on nauttinut kesän aikana vilkkaasta seuraelämästä, ja puhelimen kuvakansio on täyttynyt ihanista hetkistä. On myös mahdollista, että kesäaktiviteeteista on kertynyt talteen myös konkreettisia muistoja; pääsylippuja, rannekkeita ja muita esineitä. Tulosta kuvat ja kokoa muistot yhteen leikekirjaan – kirjan kokoamista voit jatkaa myös pitkin loppuvuotta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kirjoittaminen. Omia tunteita tutkailemalla ja lennokasta mielikuvitustaan hyödyntäen ravun luovuus puhkeaa kuin uuteen kukkaan tekstien äärellä. Onkin mahdollista, että löydät loppukesän kynnyksellä kirjoittamisesta uuden harrastuksen pimeneviin iltoihin.

Lue myös: "Tylsä mekko" on kesän ykköshankinta - löytyykö jo sinun kaapistasi?

Lue myös: Vesimelonisorbetti on kuuman kesäpäivän herkku - parasta on, että loihdit sen hetkessä

Lue myös: Unohda sosiaalinen media hetkeksi - 20 ihanaa kesäharrastusta, joihin uppoutua

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat