Kuva: Shutterstock

Miltä vuosi 2021 näyttää kohdallasi? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa suurimmat käänteet

31.12.2020 17:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Tammikuussa kurkataan vuoteen 2021.

Uusi vuosi tuo mukanaan uuden alun ja monet miettivätkin uteliaana, mitä seuraava vuosi mahtaakaan tuoda tullessaan. Tammikuun horoskooppi kurkkaa vuoteen 2021 ja siihen, millaisia käänteitä merkin edustajille oikein onkaan luvassa.

Pääset lukemaan alta, mitä horoskooppisi lupaa tulevaisuuden varalle.

Kauris (22.12.-19.1.)

Vuonna 2021 kauris punnitsee tarkasti omia arvoja ja valintojaan. Nyt on erinomainen aika kehittää juuri niitä osa-alueita elämässäsi, joihin olet ollut viime aikoina tyytymätön. Alkuvuosi on hedelmällistä aikaa tehdä päätöksiä niin raha-asioissa, työn saralla kuin unelmien toteuttamisessakin. Kiität itseäsi loppuvuodesta, kun olet pelannut harkiten ja oikein.

Onnekkain ajanjakso kauriilla ajoittuu elokuuhun, jolloin erityisesti uraan liittyvät päätökset voivat kannattaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Alkuvuodesta vesimies peilaa voimakkaasti itseään työn sekä saavutustensa kautta, ja tämä voi johtaa turhautumiseen. Mennyt vuosi on ollut rankka, etkä ole ehkä saavuttanut kaikkea sitä, mitä olit ajatellut. Vaikka alkuvuosi alkaakin nyt kriittisten pohdintojen merkeissä, kipuilu kannattaa, sillä myllerryksen jälkeen koittaa seesteinen kevät.

Helmikuussa omia tuntemuksiaan kannattaa kuulostella erityisen tarkasti, sillä ne voivat antaa yllättävänkin vihjeen, joka viitoittaa koko loppuvuotesi suuntaa.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat tuntee sisimmässään kutkuttavaa odotusta, sillä mielessä on hautunut useita haaveita, jotka odottavat toteutustaan. Vatsanpohjassa vellova tunne ei ole täysin väärässä, sillä vuosi 2021 on aikaa, jolloin useampikin suunnitelmistasi ottaa tuulta alleen. Tämä kuitenkin vaatii aikaa ja vaivaa, ja jo alkuvuodesta on hyvä miettiä, mistä arjen elementeistä olet valmis luopumaan haaveiden toteuttamiseksi.

Onnekkain ajanjakso merkin edustajilla ajoittuu kesäkuuhun, jolloin on otollisin aika työstää erityisesti hieman tuuriakin vaativia projekteja.

Oinas (21.3.-19.4.)

Poikkeuksellisen vuoden 2020 jälkeen oinas kaipaa tuttuja sosiaalisia ympyröitään ja erilaisia yhteistyökuvioita niin töissä kuin vapaallakin. Alkava vuosi on merkin edustajille aikaa, jolloin henkistä kasvua tapahtuu erityisesti ystävyyden saralla. Tämä voi poikia uusia, hyvin vahvoja ihmissuhteita elämääsi, ja voit odottaa vuodelta 2021 merkityksellisiä kohtaamisia.

Rakkauselämä kukoistaa erityisesti maaliskuussa, jolloin sinkkuoinaiden kannattaakin heittää aktiivisesti verkkoja vesille ja seurustelevan keskittyä viettämään laatuaikaa kumppanin kanssa tavallista enemmän.

Härkä (20.4.-20.5.)

Vuosi 2021 on härälle loistokasta aikaa työrintamalla, ja nyt onkin aika asettaa kunnianhimoisia tavoitteita. Älä torju yllättäviäkään tarjouksia tai lannistu matkan varrelle sattuneista mutkista, sillä tänä vuonna vastoinkäymisetkin ovat erityisen kasvattavia. Vaikka merkin edustajat keskittyvät alkavana vuonna itsensä kehittämiseen, sama sääntö pätee myös rakkauselämässä: tutustu rohkeasti uusiin, yllättäviinkin tuttavuuksiin.

Onnekkain aika härällä ajoittuu jo tammikuuhun, ja nyt kannattaakin laittaa käyntiin suunnittelemasi projektit.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vuonna 2021 merkin edustajat laajentavat maailmankuvaansa ja oppivat runsaasti uutta, jos vain pysyvät avoimina uusille mahdollisuuksille. Olipa kyse sitten matkahaaveista, opiskeluun liittyvistä suunnitelmista tai pitkäaikaisen unelman jahtaamisesta, alkava vuosi tuo tullessaan merkittävän käänteen ja opit, millaiset arvot ohjaavat sinua parhaiten kohti tavoitteitasi.

Rakkauselämää puolestaan virkistää parhaiten se, että maltat päästää irti vanhoista haitallisista uskomuksistasi. Tämä voi kannattaa erityisesti toukokuussa.

Kilpailut

Uusimmat