65-vuotias isoäiti hurahti tuningiin - nyt hänellä on näyttävä Nissan ja valtava määrä seuraajia

07.04.2021 19:45 - Roy Kokkonen

Isoäiti innostui autoharrastuksesta poikansa kautta.

Teksasilainen isoäiti innostui autojen tuningkulttuurista ja on kerännyt laajan fanikunnan sosiaalisessa mediassa Nissan 350Z -autollaan. 

Da_Z_Lady -nimimerkillä esiintyvä 65-vuotias nainen kertoo julkaisemallaan videolla, kuinka hurahti autoharrastukseen. Hänen pojanpoikansa syntyi yllättäen keskosena, joten hän lensi Virginiaan poikansa luo kiireellä. Synnytys sujui hyvin, ja tuore isoäiti jäi poikansa perheen luokse hetkeksi aikaa.

Eräänä päivänä hän lähti poikansa seuraksi paikalliseen drifting-tapahtumaan, jossa hän sai ensikosketuksensa autoharrastukseen.

Hän innostui puuhasta niin kovin, että palattuaan Teksasiin hän vaihtoi vanhan Hondan katumaasturinsa Nissan 350Z -urheiluautoon - vaikka ei tiennyt autoista käytännössä mitään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei mennyt kauaa, että autoa alettiin tuunaamaan. Auto teipattiin ja siihen asennettiin muun muassa uusi spoileri ja pakosarja. Isoäiti on opetellut tekemään huoltoja myös itse.

Isoäidin harrastus on herättänyt paljon huomiota ja ihastusta sosiaalisessa mediassa. Hänellä on TikTokissa lähes 170 000 seuraajaa ja hänen videoistaan on tykätty yli 1,6 miljoonaa kertaa.

Lue myös: Isoäiti osti kirpparilta jouluneuleen - härski yksityiskohta paljastui vasta kotona

Lue myös: Gina on isoäiti, jota luullaan parikymppiseksi - nuorekkuuden salaisuus yllättää

Lähde: The Drive

Kilpailut

Uusimmat