Kuva: Fotolia

Poista meikkitahra vaatteesta nopeasti ja neljä muuta vaatevinkkiä arkeen

05.01.2017 18:45 - Rea Tallgren

Tahroihin auttaa partavaahto, kutistuneeseen villapaitaan hiustenkuivaaja.

Tiesitkö, että meikkitahran voi puhdistaa vaatteesta myös ilman tahranpoistajaa ja vaatteen heittämistä pesukoneeseen? Se nimittäin onnistuu partavaahdon avulla.

Partavaahtoa kannattaa laittaa runsaasti ja sitten hieroa esimerkiksi meikkivoidetahraa hammasharjalla. Tahra voi puhdistua näin nopeammin ja yhtä tehokkaasti kuin pesukoneessa. 

(kuva: Fotolia)

Muitakin käteviä vinkkejä on tarjolla: 

Jos haluat enemmän tilaa kaappiisi, ripusta henkariin suihkuverhon rinkuloita ja ripusta niihin roikkumaan riviin kaikki pienet toppisi. Näin ne vievät vain yhden henkaripaikan monien sijaan. 

(kuva: Fotolia)

Jos avokkaasi tuntuvat liian tiukoilta, laita ne jalkaasi isommat sukat jalassa ja lämmitä sitten kenkiä hiustenkuivaajan avulla. Tämä on omiaan pehmittämään ja venyttämään kenkää. 

Kiiltonahkakengistä lian saa pois parhaiten kynsilakanpoistoaineella. Mokkakengistä lian saa puolestaan pois hellästi kynsiviilalla rapsuttamalla. 

(kuva: Fotolia)

Mikäli villapaitasi on pienentynyt pesussa, voit yrittää pelastaa sen liottamalla sitä lämpimässä vedessä ja kuivaamalla sen sitten hiustenkuvaajan kanssa sitä samalla venyttäen. 

(kuva: Fotolia)

Lue myös: Nainen kuvasi itsensä erikokoisissa vaatteissa - tärkeä viesti tavoitti kymmenet tuhannet ihmiset

Lähde: Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat