Kuva: Martat

Syksy on sosekeittojen aikaa! Purjo-perunasosekeitto valmistuu nopealla reseptillä

07.09.2017 09:54 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

1-2 purjoa
4-5 perunaa
n. 1 1/4 litraa vettä
2 kasvisliemikuutiota
yrttisuolaa
valkopippuria
persiljaa ja /tai muita maustevihanneksia
kermaa

1. Kuori ja lohko perunat.

2. Huuhtele halkaistu purjo huolellisesti ja paloittele se.

3. Lisää liemikuutiot, peruna ja purjo keitinveteen ja keitä kypsäksi.

4. Soseuta ja mausta yrteillä ja kermalla.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kilpailut

Uusimmat