Kuva: Shutterstock

"Pyyhkeissä oli veritahroja" - Ihmiset jakavat karmivimmat hotellikokemuksensa

07.06.2018 21:15 - Iiro Myllymäki

Hotellihuoneista on löydetty muun muassa torakoita ja käytettyjä kondomeja.

Vaikka Airbnb onkin kasvattanut suosiotaan matkaajien keskuudessa, perinteinen hotellimajoitus pitää edelleen pintansa. Joskus rentouttavaksi tarkoitettu hotelliyöpyminen saa kuitenkin suorastaan karmivia piirteitä. Ihmiset ovat Reddit-sivustolla jakaneet kokemuksensa kammottavimmista hotellikokemuksistaan.

”Pesin hampaitani lavuaarin äärellä, ja yhtäkkiä satoja muurahaisia tuli hanasta.”

”Lavuaarin viemäristä nousi jätevettä ja se täytti koko lavuaarin ja lopulta valui kylpyhuoneen lattialle.”

”Heräsin aamulla ja aloin pakata. En löytänyt puhelintani. Otin peiton pois sängyltä ja siellä oli käytetty kondomi aivan nukkumapaikkani vieressä.”

”Olimme varanneet huoneen jostain Tampan (kaupunki Floridassa) läheltä. Se näytti kivalta netin kuvissa ja se oli saanut hyviä arvosteluja. Sen lähialueella oli hieman epäilyttävän näköistä, mutta en ollut huolissani. Kirjauduimme sisään, avasimme huoneemme oven, ja seinät olivat täynnä kaikenkokoisia torakoita.”

”Huoneestamme oli varastettu televisio, peili, jääkaappi, yöpöydät, puhelin… Sen perusteella, miltä huoneessa näytti, tähän oli käytetty paljon voimaa. Laitoimme kassimme kahden sängyn väliin ja nukuimme veitset tyynyjemme alla.”

”Huomasimme, että vettä vuosi huoneemme katosta. Pyysimme henkilökuntaa tutkimaan asian. Kävi ilmi, että joku juopunut mies oli sammunut kylpyammeeseen ja hänen takamuksensa oli peittänyt viemärin ja näin ollen hänen huoneeseensa tuli tulva. Vain Vegasissa.”

”Kymmenen tunnin ajomatkan jälkeen pysähdyimme aviomieheni kanssa yöpymään Etelä-Carolinaan. Hotellin ovi ei mennyt kiinni ellei sitä läimäyttänyt kiinni täysillä voimilla. Hanoista tuli ruskeaa vettä. Pyyhkeissä oli veritahroja. Menimme kuitenkin nukkumaan, koska olimme lopen uupuneita ja tarvitsimme lepoa. Aloimme kutiamaan sängyssä ihan hulluna. Siellä oli luteita. Yritimme raportoida tästä vastaanottoon, mutta he eivät välittäneet, joten keräsimme kamamme ja lähdimme pois keskellä yötä.”

”Heräsimme siihen, kun linnut lauloivat ikkunamme ulkopuolella. Tämän jälkeen kuulimme aseen laukaisun äänen, sillä hotellin johtaja ampui näitä samaisia lintuja. Jotkut niistä putosivat paikan uima-altaaseen.”

Lue myös: Missä Euroopan maissa kannattaa varata Airbnb hotellin sijaan? Katso lista

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat