Kuva: Fotolia

Ongelmana hankaavat sisäreidet? Korjaa ongelma helpoilla vinkeillä

21.07.2016 17:15 - Tiina Svensk

On yksi asia, mihin yksikään nainen ei osaa hellesäillä varautua.

Nesteytys, hikitahrat, liiallinen kerros meikkiä - helteillä on monta asiaa, joita täytyy ennakoida ja joihin varautua huolella. Ei siis ole ihme, että useimmat meistä unohtavat sen inhottavimman, nimittäin yhteen hankaavat sisäreidet.

Jos lukeudut niihin, jotka joutuvat kärsimään ärsyttävästä vaivasta aina kesäisin, kannattaa kokeilla Metron yhteen kokoamia vinkkejä, joilla voit ennakoida ongelman tästä eteenpäin:

1. Käytä rasvaa: Pakkaa laukkuusi purkki vaseliinia, jota voit sipaista sisäreisiisi ongelman sattuessa. Rasva vähentää kitkaa, joten reidet eivät hankaa enää yhteen kivuliaasti.

2. Käytä talkkia: Jos ajatus jalkojen rasvaamisesta ei tunnu sinusta hyvältä, mene päinvastaiseen suuntaan: käytä talkkia. Talkki imee kaiken hien pois, joten säästyt hankaukselta.

3. Käytä deodoranttia: Unohditko rasvan ja talkin kotiin? Hyödynnä deodoranttisi, sillä myös se pelastaa sinut hankaavilta sisäreisiltä. Sipaise deodoranttia reisiisi, ja ongelma on ratkaistu.

4. Pue päällesi suoja: Vaikka helteillä ei haluaisi käyttää yhtään enempää vaatteita kuin on täysin pakko, kannattaa reidet suojata vaatekerroksella. Älä käytä pyöräilyshortseja, jotka eivät hengitä lainkaan.

Valitse sen sijaan hyvät alushousut tai -sortsit, jotka on tehty ohuesta, hengittävästä kankaasta. 

5. Älä sheivaa: Tiedätkö, mikä tekee kutinasta ja hankauksesta vielä sietämättömämpää? Sänki. Säästä siis itsesi kivuilta, äläkä sheivaa hellesäillä. Silloin säästyt sängen aiheuttamalta kutinalta.

Lue myös: 10 asiaa, jotka vain muhkeat reidet omaava nainen ymmärtää

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat