Kuva: Fotolia

Farkkutakki on loistava valinta myös syksyllä - katso vinkit rokahtavaan syyslookiin

05.09.2016 17:45 - Reija Saarinen

Farkkutakkia ei todellakaan kannata sysätä kaapin perälle syksyn tullen.

Farkkutakki on yksi jokaisen naisen luottovaatteista. Se istuu kesällä niin kukkamekon kuin nahkahousujenkin kanssa. Syksyn tullenkaan sitä ei kannata heittää kaapin perukoille, sillä se istuu loistavasti myös syyskäyttöön.

Pure Wow -sivusto esitteli erilaisia tapoja käyttää farkkutakkia syyskelillä. Ensinnäkin yksi vaihtoehto on käyttää sitä kuin paitaa. Napita siis napit ja sujauta takki pitkän hameen kaveriksi. Rento ja kaunis look, joka sopii arkeen ja juhlaan.

Kannattaa myös kokeilla klassisen silkkipaidan ja farkkutakin yhdistelmää. Heitä takki siistin kauluspaidan ja hameen seuraksi ja saat hetkessä tyylikkään työasun, joka varmasti kääntää katseita.

Farkkutakin voi myös huoletta heittää toisen takin alle. Jos siis ilma on jo sen verran kylmä ettei farkkutakilla enää tarkene, laita se topin tai t-paidan päälle ja heitä yllä vielä ulkotakki. Näin saat sisätiloissa toimivat farkkulookin.

Jos taas kaipaat asuusi asennetta, kokeile takin tuunaamista. Laita farkkutakkiin pinssejä ja erilaisia kangasmerkkejä ja tee siitä hetkessä tyylikäs ja rock-henkinen.

Lue myös: Kuusi vinkkiä, joiden avulla löydät itsellesi täydelliset farkut

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat