Kuva: Youtube

Nainen meikkasi kasvonsa kynsilakalla vaaroista huolimatta - katso kohauttanut video

25.09.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Hitiksi nousseen videon kuvannut nainen ei suosittele kokeilemaan samaa hänen perässään.

YouTuben kauneusvideobloggaajat keksivät toinen toistaan erikoisempia tapoja käyttää meikkejä. Aiemmin uutisoimme naisesta, joka levitti kasvoilleen sata kerrosta meikkivoidetta. Eräs toinen tubettaja puolestaan halusi nähdä, miltä yli sata kerrosta kynsilakkaa näyttäisi kynsissä.

Nyt GlitterForever17-nimimerkillä YouTube-kanavaa ylläpitävä Breland on herättänyt huomiota videolla, jolla hän meikkaa kasvonsa pelkästään kynsilakkaa käyttäen. Nainen käyttää kynsilakkaa meikkivoiteena, poskipunana, rajausvärinä, ripsivärinä ja jopa huulipunana.

"Olen todella peloissani"

Videolla Breland sanoo käyttävänsä lapsille suunnattuja myrkyttömiä kynsilakkoja. Silti nainen painottaa, että kynsilakkameikkausta ei kannata kokeilla hänen perässään, koska ”se ei varmaankaan ole kovin terveellistä”.

- Tämä on todella riskaabeli juttu. Olen todella peloissani, Breland sanoo videolla ennen meikkaamista.

"Sinun pitäisi hävetä"

Kynsilakan kasvoille levittämisen riskit on huomioitu laajalti videoon tulleissa kommenteissa.

”Tämä oli luultavasti yksi typerimmistä asioista, mitä voi tehdä, erityisesti omalle turvallisuudelle ja terveydelle. Etkö välitä, jos sokeudut tai saat myrkytyksen? […] Näytät todella huonoa esimerkkiä katselijoille, ja mielestäni sinun pitäisi hävetä”, kommentoi nimimerkki MintSuga ja on saanut kommentilleen melkein sata tykkäystä.

Itse videolla tykkäyspeukutukset ja ”en tykkää” -peukutukset ovat melko tasoissa keskenään. Molempia on painettu noin 40 000 kertaa. Videota on katsottu jo melkein kolme miljoonaa kertaa.

”Breland, oletko okei? Tällä kertaa menit liian pitkälle”, kommentoi DIYCookingHealthFitness Sarah Katz -nimimerkki.

Katso tunteita herättänyt video alta:

Lue myös: Kynsilakkavinkki: Katso miten luot näyttävän ja kestävän lakkauksen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat