Kuva: Fotolia

Kuivashampoota voi käyttää myös muualla kuin hiuksissa - katso nokkelat vinkit

05.04.2017 21:45 - Reija Saarinen

Kuivashampoota voi käyttää hätätilanteessa muun muassa deodoranttina.

Kuivashampoo pelastaa usein huonon hiuspäivän. Sen avulla hiuksista saa ilmavat ja puhtaammat, vaikka aamulla ei niitä ehtisikään pestä. Sen lisäksi se on oiva apu kampauksen teossa, sillä se tekee hiuksista hieman karheammat ja näin ollen paremmin kampauksiin soveltuvat.

Hiusten lisäksi kuivashampoota voi kuitenkin käyttää myös moneen muuhun. Näistä muutaman, hyvin nokkelan käyttötarkoituksen esittelee PureWow-sivusto, jonka mukaan kuivashampoo on muun muassa oiva deodorantti.

Kulmakarvojen muotoiluun

Kuivashampoo soveltuu esimerkiksi kulmakarvojen muotoiluun. Suihkauta pieni määrä tuotetta hammasharjaan ja harjaa tämän jälkeen kulmat haluttuun muotoon. Kuivashampoo auttaa muotoilussa ja ennen kaikkea pitää kulmat kurissa iltaan saakka.

Kainaloiden freesaamiseen

Kuivashampoo toimii myös hätätilanteessa deodorantin sijaisena. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei kannata korvata oikeaa deodoranttia kuivashampoolla, teho kun ei ole tuotteissa ihan sama.

Rakkojen ehkäisyyn

Kuivashampoota kannattaa suihkaista kenkien sisään, etenkin kesäaikaan. Se ehkäisee hikoilua, mikä taas helposti saattaa aiheuttaa naarmuja ja hankaumia esimerkiksi varpaisiin. Tämän lisäksi kuivashampoota kannattaa suihkauttaa reisiin, jotta välttyy hikoilulta kesäkuumalla.

Sähköisyyden poistoon

Kuivashampoo toimii kuten hiuslakka, estää sähköisyyttä. Siksi sitä voi suihkuttaa esimerkiksi sukkahousujen päälle, jotta hamekangas ei jää siihen kiinni. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että suihkuttaa aineen tarpeeksi kaukaa, ettei sotke samalla kaikkia vaatteitaan.

Lue myös: Onko tässä kaikkien aikojen nopein tapa kihartaa hiukset? Katso

Lue myös: Haaveissa kauniin kiiltävät hiukset ilman rasvoittumista? Ammattilaisen vinkeillä onnistut

Lue myös: Pidä huoli päänahastasi - lisää shampoon joukkoon sokeria

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat