Kuva: AOP

Cindy Crawford ja Janice Dickinson - katso, miltä ikonisimmat mallit näyttivät uransa lähtöpisteessä

31.10.2017 09:15 - Henna Koste

Huippumallit näyttävät yhä upeilta.

Isoimmat mallinimet ovat jättäneet syvän jälken muotimaailman historiaan, eikä heitä sovi unohtaa aktiiviuran jälkeenkään. Moni tietää, kuinka tyrmäävältä Naomi Campbell näyttää tänä päivänä, mutta kuinka moni tietää, kuinka kaunis hän oli jo 80-luvun lopussa uransa alkutaipaleella?

Janice Dickinson

Janice Dickinson, 62, käveli näytöslavalla ensikertaa vuonna 1979. Nuoremmalle väelle malli on tullut tutuksi muun muassa Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina. Tässä hän poseeraa Calvin Kleinin mainoskuvassa samana vuonna.

(kuva: AOP)

2017 (kuva: AOP)

Naomi Cambell

Naomi Cambell, 47,  aloitti näytösuransa vuonna 1987. Hän on tienannut mallina jättimäisen omaisuuden. Kuvassa hän esittelee talvimuotia Milanossa vuonna 1988. 

(kuva: AOP)

2017 (kuva: AOP)

Linda Evangelista

Linda Evangelistan, 52, ura alkoi, kun kykyjenetsijä löysi hänet Miss Teen Niagara -mannekiinikilpalusta. Kuvassa hän on  Michael Korsin näytöksessä vuonna 1988. Hän erottui massasta muun muassa lyhyiden hiustensa ansiosta.

(kuva: AOP)

2015 (kuva: AOP)

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer, 47, hurmasi Chanelin näytöslavalla vuonna 1989.  Myöhemmin nainen on toiminut muun muassa L'Oréalin mainoskasvona. Hänet on listattu usein kauneimpien naisten joukkoon. Tässä kaunottaren näytöslook vuodelta 1990.

(kuva: AOP)

2017 (kuva: AOP)

Cindy Crawford 

Cindy Crawford, 51, valloitti muotimaailman 90-luvun alussa. Tällä hetkellä tähden lapset tekevät näyttävää mallin uraa. Kuvassa hän astelee näytöslavalla rohkeassa lookissa vuonna 1991.

(kuva: AOP)

2017 (kuva: AOP)

Lähde: Elle

Lue myös: Huippumallit imitoivat ikonisimmat maalaukset uudelleen - katso upeat kuvat

Lue myös: Transsukupuolinen mallikaunotar on häikäisevä näky - tekee jälleen historiaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat