Kuva: Fotolia

Variseeko tai suttaantuuko ripsiväri aina päivän aikana? Kokeile kolmea tehokasta kikkaa

15.11.2017 17:45 - Karoliina Kotala

Suttaantuvat ja varisevat ripsivärit ovat jokaiselle naiselle tuttu juttu. Ongelmaan on kuitenkin tarjolla muutama tehokas ammattilaisten niksi.

On olemassa monta syytä miksi ripsiväri helposti varisee päivän aikana tai suttaantuu laiton yhteydessä.  Etenkin jos ripset ovat erittäin pitkät ja silmäluomet öljyiset, voi ripsivärin laitto olla hankalaa ja sotkuista. Alla kolme ammattilaisten niksiä, joilla ripsivärin laitto onnistuu ilman sotkua ja pysyy paremmin varisematta:

Pohjusta silmäluomet

Käytitpä luomiväriä tai et, kannattaa silmäluomet pohjustaa primerilla. Siten ne eivät rasvoitu ja rasva leviä ripsiin saaden sen suttaantumaan ja varisemaan. Kokeile nimenomaan silmäluomille tarkoitettua primeria, se myös avaa ilmettä kauniisti.

Vaihda vedenpitävään

Variseminen vähenee huomattavasti, kun valitset vedenpitävän ripsivärin. Se myös kestää tuulisia ja kosteita sääolosuhteita suttaantumatta. Vedenpitävän ripsivärin poisto on kuitenkin oma operaationsa, joten voit myös laittaa ripsiin tavallista, vesiliukoista ripsiväriä ja lisätä lopuksi vielä kerroksen vedenpitävää ripsiväriä ripsien kärkiin. Siten myös poistaminen on helpompaa. Muista myös sijoittaa laadukkaaseen ripsiväriin.

Odota räpyttelemättä

Erittäin vanha konsti, mutta silti tehokas. Kun olet levittänyt ripsivärin, yritä olla minuutti räpyttelemättä silmiä. Siten ripsiväri saa kuivua rauhassa ja se tarttuu ripsiin hyvin.

Lue myös: Musiikkigaala kokosi viihdetaivaan kaunottaret - 5 upeinta meikki- ja kampausideaa pikkujouluihin

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat