Kuva: Lidl

Muotitoimittaja valitsi Lidlin ja Heidi Klumin tulevasta mallistosta hitit ja hudit - katso

12.03.2018 22:15 - Henna Koste

Voice.fi:n muotitoimittaja Henna Koste kävi läpi Lidlin tulevan muotimalliston. Pikkurahalla voi saada supertrendikkään asukokonaisuuden.

Markettivaatteet ovat jatkuvasti trendikkäämpiä. Sen todistaa myös Lidlin ja Heidi Klumin kolmas yhteinen mallisto #LETSDENIM, joka saapuu Suomen myymälöihin 15. maaliskuuta. Kevään mallisto rakentuukin nimensä mukaisesti farkkukankaan ympärille. Suunnittelija Heidi Klum paljastaa olleensa aina farkkufani.

"Denim toimii erilaisissa tilanteissa tosi rennosta hienostuneeseen", Klum kuvailee.

Mallistoon kuuluu boyfriend- ja pillifarkkujen sekä farkkupaitojen lisäksi neuleita, t-paitoja ja sukkia. Voice.fi:n muotitoimittaja Henna Koste poimi malliston tyylikkäimmät hankinnat. 

Suosikit

Mallistoon kuuluu erilaisia farkkuja ihoa nuolevista pillifarkuista rentoon boyfriend-malliin. Nämä mustat farkut menevät sopivasti siihen väliin ja näyttävät nyt erittäin ajankohtaisilta. Rennon mutsifarkkutyylin jälkeen olemme menossa astetta skarpimpaan suuntaan, mutta nämä sopivat täydellisesti minimalistin makuun. Nämä voisivat olla äkkiseltään katsottuna kalliimmatkin merkkifarkut, mutta hintaa on todellisuudessa alle 15 euroa.

Mustat farkut 14,99 e, Lidl. (kuva: Lidl)

Farkkupaita on malliltaan klassinen. Se näyttää täydelliseltä hihat käärittynä hellehatun kanssa, mutta toimii myös toimistoasuna siistien farkkujen parina.

Farkkupaita 14,99 e. (kuva: Lidl)

Mallistoon kuuluu neulepaitoja. Kevään hittiväri on hempeä vaaleanlila. Happy-tekstillä viimeistelty paita sopii töihin ja vapaalle.

Neule 12,99 e. (kuva: Lidl)

Rentoa mekkoa löytyy mustana sekä harmaana. Viimeistelty kaulus antaa simppelille vaatteelle tyylikkäämmän ilmeen. Toimii etenkin farkkutakin ja tennareiden kanssa. 

Mekko 11,99 e. (kuva: Lidl)

Sadetakki on suomalaisen vaatekaapissa ehdoton. Minimalistinen takki sopii asun kuin asun kanssa, kun sadesää yllättää. 

Sadetakki 24,99 e. (kuva: Lidl)

Nämä jättäisimme kauppaan

Tähtikuosinen paita näyttää perinteiseltä markettivaatteelta tai yöpaidalta.

Paita 6,99 e. (kuva: Lidl)

Farkkutakkia löytyy kolmessa värissä. Vaaleat sävyt näyttävät yllättäen yhdessä tunkkaiselta. Muotimalliston hupparitakki näyttäisi luultavasti parhaimmalta teinipojan yllä.

Huppari 19,99 e. (kuva: Lidl)

Lue myös: Kuinka farkkuhame puetaan nyt trendikkäästi? 3 tyyliä

Lue myös: Ilmainen tyylikikka, joka saa asusi aina näyttämään arvokkaammalta

Kilpailut

Uusimmat