Kuva: Shutterstock

Syksyn trendikkäimmät hiuslookit koottiin yhteen - katso julkkiskampaajien parhaimmat vinkit

08.10.2018 17:15 - Emmi Moilanen

Erityisesti polkkatukka kaikissa muodoissaan on tämän syksyn hitti.

Vuodenajan vaihtuessa myös oma ulkomuoto saattaa kaivata pientä piristystä esimerkiksi uusien vaatteiden tai kampaajakäynnin muodossa. Bustle-sivusto haastatteli hiusstylistejä, ja selvitti, mitkä ovat tämän syksyn kuumimmat hiustrendit ja -mallit.

Jos siis kaipaat inspiraatiota kutriesi muotoiluun, katso alta julkkiskampaajien ja -hiusstylistien parhaimmat vinkit syksyn kuumimmista hiustrendeistä.

Pitkä polkkatukka

- Olen todella innoissani 90-luvun pitkästä, yli solisluiden ulottuvasta ja kerrostetusta mallista, kertoo huippumallien Kendall Jennerin ja Bella Hadidin hiusstylisti Jen Atkin.

Lyhyt polkka

Näyttelijä Jennifer Lawrencen hiusmuotoilija Jenny Chon mukaan polkkamalli on tänä syksynä trendikäs myös lyhyenä mallina. Myös Townsend on samaa mieltä.

- Rakastan leukalinjaan ulottuvaa leikkausta, joka on muotoiltu luonnollisen laineikkaaksi 60-luvun tyyliin.

Pitkät ja kerrostetut kutrit otsatukalla

Näyttelijät Nicole Kidman ja Sofia Vergara nauttivat hiusstylisti Kylee Heathin kädenjäljestä. Heath suosii tänä syksynä myös 60-luvusta inspiraationsa saanutta leikkausta, jossa kerrostukset tuovat tuuheutta kutreille.

Bowl Cut

Jos haluat räväkkyyttä hiusmalliisi, eikä perinteinen polkkatukka houkuttele, yksi tämän syksyn kuumimmista trendeistä on bowl cut -leikkaus.

- Tulemme näkemään paljon myös lyhyitä, bowl cut -malleja, ennustaa kouluttaja Mandee Tauber.

- Malli on seksikäs ja androgyyni, hän jatkaa.

Pitkät ja kasvoja kehystävät etuhiukset

Myös puolipitkät, niin sanotusti kasvatusvaiheessa olevat etuhiukset ovat trendimalli, joka sopii niin arkeen kuin loppusyksyn juhliinkin.

- Pitkät, kasvoja kehystävät etuhiukset ja puolipituus on täydellinen valinta syksyyn, hiusstylisti Anthony Holguin hehkuttaa.

Lue myös: Syksyn kuumimmat kauneustrendit listattiin - katso inspiroiva listaus

Lue myös: Haaveiletko pitkistä ja vahvoista kynsistä? Ruuat, joiden syömistä kannattaa lisätä

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat