Kuva: Shutterstock

Ovatko rakennekynnet kasvaneet karanteenissa? Helpolla niksillä kynnet ovat kuin vasta huolletut

05.04.2020 18:15 - Senja Rapila

Ehostusta varten tarvitset vain glitterkynsilakkaa ja päällyslakkaa.

Mitä tehdä, kun kotikaranteenin aikana ei pääse huoltamaan rakennekynsiä? Ei ainakaan kannata panikoida, nimittäin voit tehdä tilapäisen korjauksen kynsiin myös kotona.

Kynsialan asiantuntija Cassandre Banel on kertonut Elite Daily -julkaisulle, että glitter on helpoin tapa peittää rakennekynsien kasvu, jos ei pääse huoltamaan kynsiä. Tätä varten tarvitset glitterkynsilakkaa ja tavallisen päällyslakan. Mitä isommat glitterit, sitä parempi.

Aloita sillä, että täytät ylikasvaneen eli "alastoman" kynnen alueen glitterlakalla. Anna lakan kuivua vähintään kymmenen minuutin ajan niin, että se jämäköityy. Jos kasvua on tullut reilusti, lisää glitteriä kerroksittain niin, että annat kerrosten kuivua lakkaamisen välissä.

Kun lakka on kuivunut "alastoman" kynnen alueella, lisää glitterlakkaa niin, että se menee osittain liukuvärin lailla rakennekynnen värin päälle. Lisää lakkaa kerroksittain ja anna kuivua välissä, riippuen intensiteetistä, jonka haluat liukuväriin. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, viimeistele tyyli päällyslakalla ja anna kuivua kokonaan.

Voit katsoa esimerkkikuvat alapuolelta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Oh. My. God" - Kolme Frendit-Janicen suosikkityyliä, jotka ovat nyt supermuodikkaita

Lue myös: Kolme tyylisääntöä, jotka voimme kaikki oppia kuningatar Elisabetilta

Kilpailut

Uusimmat