Kuva: AOP

Viisi vuoden 2020 isointa trendiä - katso, mitkä jatkavat ajankohtaisina myös ensi vuonna

22.11.2020 19:15 - Henna Koste

Koostimme muotiväen suosikkityylit yhteen.

Pian vuosi vaihtuu, ja on kiinnostavaa katsoa taaksepäin. Tämä vuosi tullaan ehdottomasti muistamaan koronapandemiasta, mutta entä millaisiin trendeihin hurahdimme tänä vuonna?

Summasimme viisi isointa trendiä tältä vuodelta. Onneksi monella niistä voi osoittaa trendinenänsä myös tulevana vuonna.

Kokoruskea

Sävy sävyyn pukeutuminen on ollut tänä vuonna iso hitti. Muotiväki on verhoutunut päästä varpaisiin etenkin ruskean sävyihin. Lopputulos ole tunkkainen, kun sekoittaa rohkeasti erilaisia materiaaleja ja kuoseja. Myös kokovalkoinen nostaa vahvasti päätään. Katso täältä, kuinka saat haastavana pidetyn tyylin toimimaan. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)


Neuleliivit

Neuleliivi teki vuosien jälkeen paluun katukuvaan. Klassinen tapa yhdistää liivi kauluspaidan päälle toimii edelleen. Myös tulevana keväänä saamme odottaa neuleliivien kultakauden jatkuvan, sillä esimerkiksi Louis Vuittonin mallistossa näkyy paljon neuleliivejä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Bleiseri

Kenties vuoden 2020 trendikkäin vaate? Bleisereitä on yhdistelty muun muassa neulepoolojen ja napapaitojen pariksi. Pidemmät bleiserit ovat toimittaneet mekon virkaa. Ensi keväänä bleiserit ovat yhä pinnalla, mutta ne päivittyvät uudella twistillä

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Nahka

Kestosuosikki nahka on näkynyt vahvasti tänä vuonna katukuvassa. Etenkin pitkät nahkatakit ovat olleet trendi, johon muotiväki on hurahtanut täysin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Puhvihihat

Naiselliset puhvihihat sulostuttivat tänä vuonna monia yläosia. Myös ensi kevään mallistoissa näkyy paljon isoja hihoja, mainittakoon Marimekon, Kaikon ja Monkin kevätmallistot. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Syksyn hittiasuste on tuttu menneiltä vuosilta - katso Sara Siepin ja muiden tyyligurujen lookit

Lue myös: Prinsessa Dianan 90-luvun lookit sopivat täydellisesti vuoteen 2020 - katso!

Kilpailut

Uusimmat