Kuva: AOP

Väriyhdistelmä, joka ei petä koskaan - kruununprinsessa Victorian ja muiden kuninkaallisten suosikki

02.09.2021 23:15 - Henna Koste

Sinisen ja valkoisen liitto toimii aina. Se on yhtä aikaa raikas ja ajaton.

On väriyhdistelmiä, jotka toimivat toisia paremmin. Yksi niistä on lempeä sinisen ja valkoisen liitto. Raikas kesäisenäkin pidetty väriyhdistelmä toimii mutkitta vuoden ympäri. Siitä esimerkkiä on näyttänyt lukuisia kertoja Ruotsin kruununprinsessa Victoria. Tällä kertaa prinsessa edusti sinivalkoisessa lookissaan, kun hän vieraili yhdessä prinssi Danielin kanssa Tukholman yliopistolla tällä viikolla.

Victorian asu koostui klassisista palasista, joissa oli pientä twistiä. Valkoisessa kauluspaidassa oli ajankohtaiset isot kaulukset ja puhvihihat. Sinisessä kellohameessa oli ajaton polka dot -kuosi. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Eri sävyt tekevät asusta kiinnostavamman. (kuva: AOP)

Vuonna 2018 Victoria otti etunenässä haltuun samettipuku-trendin. (kuva: AOP)

Tummansininen on kuninkaallisten luottoväri. Viime vuonna Ruotsin prinsessa Sofia edusti myös tyylikkäästi sinivalkoisessa asukokonaisuudessa. Suomalaisia ilahdutti tyyli-inspiraation lisäksi Sofian asussa toinenkin seikka. Prinsessan yllä nähtiin Victorian syntymäpäivillä suomalaisen Andiatan mekko.

Brändillä on pitkät juuret suomalaisessa muotihistoriassa. Andiata on perustanut ensimmäisen muotitalonsa Helsinkiin vuonna 1986. Suomalaisen perheyrityksen vaatteita on nähty kuninkaallisten yllä aiemminkin, nimittäin myös Victoria on edustanut brändin asuissa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Sininen ja valkoinen värit ovat Gigi Hadidin - huippumallin näyttävä asu käänsi katseet

Lue myös: Pukeuduin viikon pelkästään Suomi-muotiin - kaikki asut miellyttivät silmääni, mutta opin jotain paljon tärkeämpää

Kilpailut

Uusimmat