Kuva: AOP

Hiustyyli kesäkuumalle Jennifer Lopezin, prinsessa Catherinen ja Jennifer Lawrencen tapaan

16.06.2023 15:15 - Rebekka Silvennoinen

Helteellä hiukset voi kiepauttaa helpolle ja yksinkertaiselle poninhännälle.

Lämpötilalukemat ovat lähipäivinä helteisen kuumia, joten nyt on aika pukea kaapeista ihanat kesävaatteet päälle. Kesäkuumalla kuitenkin paksut hiukset voivat hiostaa niskaa inhottavasti. 

Ponnarille kiepsautetut hiukset ovat hyvä vaihtoehto helteisiin lämpötiloihin. Olit sitten menossa festareille, kesäjuhliin tai vaikka rannalle, sopii perinteinen ponnari tilaisuuteen hyvin. Ponnarin juhlallisuus riippuu siitä, kuinka tiukalle ponnari vedetään ja kuinka paljon pörröisiä irtohiuksia sliipataan alas geelillä. 

Näyttelijä Jennifer Lawrencen, 32, ponnarissa hiukset on ensin suoristettu ja latvoja taivutettu suoristusraudalla. Nousevat haituvat voi taannuttaa harjaamalla ne alas geelillä tai hiuslakalla. Tässä ponnarissa hiuksia on sliipattu geelillä vain vähän.

(kuva: AOP)

Artisti Jennifer Lopez, 53, oli laitattanut ponnariinsa roimasti pituutta hiustenpidennyksillä. Kampaukseen oli laitettu pieni keskijakaus sekä sliipattu hiukset tiukasti alas. 

(kuva: AOP)

Lopezin hiustenpidennykset ulottuivat lanteille saakka.

(kuva: AOP)

Walesin prinsessa Catherine, 41, kiepsautti hiukset rennolle ponnarille pelatessaan rugbyä. Hän ei nousevista pörröhiuksista piitannut vaan antoi hiusten olla rennolla ponnarilla.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kaikki haluavat nyt Matildan hiukset - ruotsalainen suunnannäyttäjä takoo tulosta henkilöbrändillään, jota seuraavat miljoonat silmäparit

Lue myös: Harmaat hiukset näyttävät upealta - Andie MacDowell todisti väitteen säihkyessään Cannesissa

Lue myös: Kim Kardashian esitteli wet look -kampauksen - kuin suoraan kaatosateesta

Kilpailut

Uusimmat